Milyen az, amikor egy nő megérzi, hogy terhes?
Többször olvastam már itt az oldalon, hogy valakinek semmilyen tünete nem volt, mégis megérezte, hogy babát vár, aztán ez a pozitív terhességi teszttel be is igazolódott.
Mit takar ez igazából? Mit éreztetek, amiből azt gondoltátok, hogy baba van a dologban?
Én az első terhességemnél tudtam legbelül, hogy van valami.. pont nyaraltunk amikor már meg kellett volna jönnie már késett pár napja, csináltam egy tesztet, ami negatív lett... Elmentünk fürdőbe ahol érezem, hogy megjött... Na de csak egy csepp volt... szóval el is múlt.. Nem gondoltam hogy beágyazódás lesz, de egyszerűen tudtam, hogy most terhes vagyok.. Előtte már egy éve próbálkoztunk... szóval volt már pár tesztem...
Rá egy hétre mikor még mindig nem jött meg csináltam egy tesztet, a párommal, és mivel belemártottam a pisibe és nem jött elő semmi elkezdtem sírni, hogy ez lehetetlen hiszen én terhes vagyok...
És ahogy ezt kimondtam már a párom szólt hogy ott a második csík... :D
Úgy zokogtam.. mert tudtam, nem tudom megmagyarázni hogy miből csak egyszerűen tudtam!
Sajnos vetélés lett a vége...
Ezt követő hónapban újból teherbe estem és igaz itt már nyugodtabba fogadtam a hírt, de itt is biztos voltam benne, hogy baba van a dologban!
Sajnos ekkor is elvetéltem..
Úgy döntöttünk, hogy várunk 3 hónapot, és újra próbálkozunk.. közben kiderült, hogy hormongondjaim voltak és azért mentek el a babák...
Az első próbálkozós hónapban, tudtam hogy összejött, és úgy is volt!
Nem tudom mit érez ilyenkor az ember, csak a lelke mélyén tudja! Persze ez ritka dolog, de egyik barátnőm is tudta... Ő úgy fogalmazott, hogy nem tudja megmagyarázni, miből tudta, csak úgy más lett minden... és igaza volt.. tényleg!
23 hkm :D
Csak utólag állt össze,de:Indokolatlan nyugalom és boldogság érzet,váltakozott nagyon hirtelen,szintén indokolatlan belső feszültséggel.Azt hittem megbolondultam,nagyon furcsa érzés volt.Ez két hétig tartott kb addig amíg meg kellet volna jönnie.Csak egy hét múlva teszteltem,egy olyan pozitívat,hogy csak na :)
Semmilyen klasszikus terhességre utaló testi tünetem nem volt csak ez.A másodiknál ugyan így,de akkor rögtön tudtam,felismertem az érzést!
De érdekes!:) Lehet tényleg valami Isteni sugallat volt!:)
Nekem még nincs gyerekem, de nagyon-nagyon szeretnék, viszont még a körülményeink nem engedik.:( Sokszor volt olyan érzésem, mintha terhes lennék, de mindig negatív volt a tesztem és bár egyikünk sem tartja időszerűnek mégis mindketten nagyon vágyunk rá.
Ezért tettem fel a kérdést, hogy mennyiben másabb az mikor tényleg érzi az ember, mint amikor csak nagyon vágyik rá és érezni akarja.:) Én sajnos még csak az utóbbit ismerem.:( De nagyon érdekes amiket írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!