Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt megérzi egy no ha terhes?

Babát szeretnék kérdése:

Azt megérzi egy no ha terhes?

Figyelt kérdés

2012. szept. 10. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
valaki igen valaki nem
2012. szept. 10. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elöbb-utóbb igen. Ha mégsem, akkor a szomszédasszony úgyis szól neki.
2012. szept. 10. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:

2# , ez jó volt.

Nem mindig. Általában igen , de vannak ritka esetek , amikor nem érzed hogy terhes vagy és nem látszik rajtad.

Valamelyik csatornánk megy a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" című sorozat , néha nagyon érdekes.

2012. szept. 10. 16:21
 4/7 A kérdező kommentje:
ha nem a szomszed akkor majd az apa jelolt
2012. szept. 10. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenki sajnos. De a menstruáció elmaradása után a terhességre fogol gondolni de hogy utánna lesznek e tünetek azt nem lehet tudni. Nem mindenkinek vannak tünetei.
2012. szept. 10. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az a nő aki ismeri a saját testét és már volt terhes az bizony szerintem egy idő után igen is meg kell, hogy érezze, hogy terhes. Én is szoktam nézni ezt a műsort de egyszerűen nem tudom, hogy az ördögbe nem veszi észre a gyerek mozgását.. Én addig tényleg el tudom képzelni ha valaki nem veszi észre de utána már nem.

Első terhességnél még lehet bizonytalanság bár mondjuk én tudtam, hogy babás vagyok.

2012. szept. 10. 18:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem annyi tünetem volt,ami persze szokatlan volt,hogy a peteérés után,minden egyes nap szinte megállás nélkül szurkált a hasam alja.Ez kb 5-6 napig volt,aztán már görcsöltem is.Ehhez pedig társult az,hogy spontán megkívántam ételeket.És ami még érdekes volt nálam az az,hogy peteéréskor mindig fájtak a mellbimbóim,ami kb 4-5 nap múlva el is múlt,ahogyan most is elmúlt,de viszont kb 2 nap múlva újra elkezdtek fájni,és azóta is fáj minden nap :) Kb ma vagyok 6 hetes 2 napos kismama :)
2012. szept. 10. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!