2/7 anonim válasza:
Elöbb-utóbb igen. Ha mégsem, akkor a szomszédasszony úgyis szól neki.
3/7 anonim válasza:
2# , ez jó volt.
Nem mindig. Általában igen , de vannak ritka esetek , amikor nem érzed hogy terhes vagy és nem látszik rajtad.
Valamelyik csatornánk megy a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" című sorozat , néha nagyon érdekes.
4/7 A kérdező kommentje:
ha nem a szomszed akkor majd az apa jelolt
2012. szept. 10. 16:21
5/7 anonim válasza:
Nem mindenki sajnos. De a menstruáció elmaradása után a terhességre fogol gondolni de hogy utánna lesznek e tünetek azt nem lehet tudni. Nem mindenkinek vannak tünetei.
6/7 anonim válasza:
Szerintem az a nő aki ismeri a saját testét és már volt terhes az bizony szerintem egy idő után igen is meg kell, hogy érezze, hogy terhes. Én is szoktam nézni ezt a műsort de egyszerűen nem tudom, hogy az ördögbe nem veszi észre a gyerek mozgását.. Én addig tényleg el tudom képzelni ha valaki nem veszi észre de utána már nem.
Első terhességnél még lehet bizonytalanság bár mondjuk én tudtam, hogy babás vagyok.
7/7 anonim válasza:
Nekem annyi tünetem volt,ami persze szokatlan volt,hogy a peteérés után,minden egyes nap szinte megállás nélkül szurkált a hasam alja.Ez kb 5-6 napig volt,aztán már görcsöltem is.Ehhez pedig társult az,hogy spontán megkívántam ételeket.És ami még érdekes volt nálam az az,hogy peteéréskor mindig fájtak a mellbimbóim,ami kb 4-5 nap múlva el is múlt,ahogyan most is elmúlt,de viszont kb 2 nap múlva újra elkezdtek fájni,és azóta is fáj minden nap :) Kb ma vagyok 6 hetes 2 napos kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!