Igaz az, hogy egy no megerzi, ha terhes?
Figyelt kérdés
Nem elsosorban tunetekre, hanem csak az erzesre gondolok, h most vmi mas, h most egy uj elet kezdodott.2009. febr. 10. 17:36
1/12 anonim válasza:
Szia!En megereztem h terhes vagyok.Nem tudom hogyan mert ez az elso babam de ereztem h valami "mas allapotba" kerultem.Pedig akkor meg nem volt semmi tunetem,szerintem meg csak par napos lehetett a picur.
20 hetes kismami
2/12 anonim válasza:
Én megéreztem! Pedig nem tervezett baba volt!
Azt mondják a nők megérzései bejönnek!
3/12 anonim válasza:
Szia, Én is megéreztem először. Aztán pár év múlva ugyanazt azt érzést éreztem,azt hittem újra terhes vagyok, de akkor nem volt semmi.
4/12 anonim válasza:
Én szex után ránéztem az ágyra, és azt mondtam magamban: ebből baba lesz. :) És így lett. A páromnak el sem mertem mondani, féltem, hogy hülyének néz, úgyhogy csak a pozitív teszt után vallottam be.
5/12 A kérdező kommentje:
nekem is most ilyen erzesem van, es mi sem tervezzuk. meg almomban is ezzel foglalkozok :)
furcsa ez, mert nem tudom, h felkeszultunk-e ra, es hogy mi lesz, ha a megerzesem bejon.
de azt hiszem, h csalodott leszek, h vegul megsem vok az...
2009. febr. 10. 17:49
6/12 anonim válasza:
nekem tudod hányszor volt már ilyen érzésem?hú de most mégis öszejött pedig mostis igy ériztem!
7/12 A kérdező kommentje:
akkor gondolom mar regota probalkoztatok, gratulalok!
2009. febr. 10. 17:59
8/12 anonim válasza:
Szia! Nekem decemberben volt ilyen érzésem. Tünetem nem volt, de annyira azt éreztem, hogy "más állapotban vagyok". Nekem sajnos vaklárma volt. Úgylátszik nálam az ilyen megérzés nem jön be.
9/12 A kérdező kommentje:
nekem tuneteim is vannak, csak nem tudom, h menzesz elotti, vagy terhes tunetek ezek.
masodjara van ilyen erzesem, eloszor azt hittem, h kepzelodom, de veteles lett a vege...
2009. febr. 10. 18:08
10/12 anonim válasza:
Sajnos én is sokszor éreztem és soha nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!