Megérzi egy nő, ha terhes?
Én megéreztem. A fogantatás után kb 5 nappal elkezdődött egy hasszurka. 1 héttel a mensi előtt, még kérdeztem is itt hogy meg lehet-e érezni a beágyazódást. A folyásom is más volt, olyan nedves tejszerű. A hőm, nekem leesett mensi előtt 4-5 nappal, aztán visszaugrott. A hasszurka egész más volt mint mensi előtt, élesebb, szúrósabb. A legerősebb hasi szurkálás mensi előtt 2 nappal. Na akkor már aluszékony voltam, egész nap aludni tudtam volna és mellem is kezdett érzékennyé válni.
Éreztem hogy sikerült.
6 hetes kismama
Én is megéreztem már a menstruáció előtt kb. egy héttel.Nekem egyáltalán nem volt étvágyam(amúgy rengeteget meg eszek!),a cicijeim le akartak szakadni,és nagyon szúrkált a hasam alja,sokszor össze is görnyedtem.Mi már vártuk a babót,de nem gondoltam,hogy összejött.Csak utánna állt össze a kép, miután megcsináltam a tesztet.Addig nem gondoltam,hogy ezek "olyan" jelek már.A mai napig még egyszer sem hánytam,és nem is émelyegtem,mondjuk nem is bánom.De nem írtad,hogy mért kérdezed,talán csak nem??Írd meg majd ha babás vagy!
13 hetes kismami
Mensi előtt egy nappal ültem a kanapén és bevillant:
laknak a pocakban!:)
5 nap késés után teszteltem és + lett!
Egy anya ezt megérzi tünet nélkül is!
14 hetes kismami
Én megálmodtam. De most komolyan! Szinte kiabált rám a két vörös, vastag csík a terhességi tesztről.
Másnap reggel elmondtam anyósomnak, aki legyintett, áááá, ha erről álmodtam, akkor úgyse. Kb. két héttel később, egyhetes késés után megcsináltam a tesztet. Aztán egy másodikat is, rögtön aznap.
Most 20 hetes vagyok, és kiscsávó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!