Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy megérzi valaki...

Létezik, hogy megérzi valaki h terhes?

Figyelt kérdés
Elmaradt a mesim mostmár egy hete.Az elöző is már gyengébb volt,és hányinger győtőr.Érdekes hasmmenés is mostanság.Én teljesen úgyérzem h terhes vagyok.Most nemcsak a tünetek miatt,hanem biztosan érzem:)
2010. júl. 25. 22:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Létezik. Én mkét terhességemet megéreztem. Az elsőt a mensi napján, a másikat már előtte egy héttel. Azóta is előfordul, h késik, de mindig biztosan tudom, hogy nincs baba...
2010. júl. 25. 23:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, én is megéreztem, de biztos csak akkor lehetsz, ha megvizsgált egy nőgyógyász.
2010. júl. 25. 23:06
 3/13 A kérdező kommentje:
persze holnap etszt utána doki:)De a tesztben anynira nem bizom.Nekem negyedik terhességem és volt már iylen élményem azt azért hozzá teszem,de mind más és más.Amúgy meg volt nekem is hányinger menses kimaradás de nem vok terhes,most más:)
2010. júl. 25. 23:10
 4/13 A kérdező kommentje:
nem voltam terhes azt akartam irni:)
2010. júl. 25. 23:12
 5/13 A kérdező kommentje:
kösz a válaszolóknak:)
2010. júl. 25. 23:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is megéreztem mikor terhes voltam :)
2010. júl. 26. 01:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Eza z és ez atünetektől független csak hatalmába kerit weg yézés hogy babás vaygok:)Nagyon nem számitottam most erre és nem si szertem volna több babát,de msot úgyérzem nagyon vágyom rá..szóval valami iylesmi:)
2010. júl. 26. 01:35
 8/13 eszo ***** válasza:

én májusban lettem terhes..azt megéreztem...de sajnos elment a bab..

azóta most újra próbálkozunk, de most totál nem tudom mit higyjek..

hét vége felé derül ki!!:_))

2010. júl. 26. 07:38
 9/13 anonim ***** válasza:

En is megereztem, hogy teherbe estem.Egy hettel a nemvart elott olyan furcsa erzesem volt, hogy biztosan terhes vagyok.Megvartam, hogy kessen es a keses utan egy nappal +at teszteltem.

18+5 hetes kismama

2010. júl. 26. 08:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Mindegyiket éreztem,a harmadikat ráadásul úgy,hogy nem is számítottam rá. Szoptattam a babámat,kismamáknak való fogamzásgátlót szedtem,és még a szülés óta nem is menstruáltam.Nagyon váratlan volt,de az első sokk után nagyon örültünk neki.
2010. júl. 26. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!