Létezik, hogy az 1éves kisfiam megérzi, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A pontosan ma 1éves kifiam az utóbbi időben gyakran viselkedik velem elutasítóan. Egyébként nagyon jó a kapcsolatunk de mostanában gyakran előfordul hogy pl. mikor éjszaka felsír akkor nálam nem nyugszik meg csak dobálja magát aztán apa átveszi és nála pikk-pakk megnyugszik. Én már tisztára lelkibeteg vagyok emiatt, nem tudom feldolgozni. Nem az a baj hogy apánál megnyugszik, hanem az, hogy nálam nem. A férjem azt mondja hogy szerinte érzi rajtam a terhességet ( most leszek 8 hetes) és emiatt van. Nagyon fáj nekem mert igaz nem mindig van így de számomra elég gyakran, úgy érzem megbuktam az2015. febr. 23. 01:19
11/12 anonim válasza:
A gyerekek nagyon jól érzékelik a metakommunikációt.
Amikor anya terhes, önkéntelenül vigyáz magára. Kevéssé játszik "vadul" a naggyal, óvja a hasát, meg amúgy is kicsit befelé fordul, sokat jár az agya az új babán.
A kicsik simán leveszik ezt, és mivel ott van apa is, aki nem változott, hozzá kötődnek jobban egy darabig.
Aztán megszokják a változást, és visszatalálnak anyához.
12/12 anonim válasza:
Én hiszek benne! Nem tudom miért érzünk rá dolgokra de mindenkinek vannak megérzései. Csak a felnőttek nagy része nem foglalkozik vele míg a gyerekek sok mindenben hisznek.
Szerintem nem tudhatja hogy terhes vagy. De észrevette hogy valami furcsa történik és valami változik. Nem tudni miből de raereznek a változásokra a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!