Egészséges igy fogyni? ( minél több vélemény annal jobb! Többi lent)
Nem egészséges. Nem fogod ezt sokáig bírni, max 1-2 hétig, utána falásrohamok fognak rád jönni és a leadott kiló dupláját szeded majd vissza.
Az a 2 kg ami lement csak víz, semmiképpen nem zsír, mert a zsír ilyen ütemben nem megy le.
Ha valóban tartani akarod ezt a diétát, akkor azt tudjad, hogy akár visszafordíthatatlan károsodást is okozhat a szervezetednek, főleg az anyagcserédnek. Le fog állni a menstruációd, gyenge leszel, töredezett körmeid lesznek és hajad, valamint az összes izom lebomlik rólad (az éhezés következtében)
Ha visszaállsz a rendes kalóriamennyiséghez, akkor is rohamosan hízni fogsz. Mivel az éhezés miatt raktározni fog a szervezeted.
Szóval semmiképp nem egészséges így fogyni, meg nem is lehet. A fogyásnak nem az a lényege, hogy éheztesd magad. Alapanyagcsere érték alá meg eleve nem megyünk.
Nézd ez nagyon kevés.
Ha csak fogyni akarsz oké akkor csináld, de ha valamennyire is számít az egészséged (márpedig a kérdésedből ítélve számít) akkor számold ki az alap BMR-ed és azt a kalóriát minimum edd meg.
500-800 kalóriával egyszerűen lehetetlen fedezni a szükséges tápanyagokat aminek hosszútávon már fentebb leírták milyen következményei lesznek...menzesz elmaradás,hulló haj,bőrproblémák és ezek még csak az első gyenge tünetek.
Én is simán eléltem volna 1000 kcal-on mikor diétán voltam de akkor is megettem az 1600-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!