Milyen testedzéssekkel tudnék minél gyorsabba fogyni 10-15kg -ot majd izmosodni úgy hogy nem koplalok, és csak csökkentem a liszt és cukor fogyasztását?
Súlyzós edzéssel a leghatékonyabb izmot építeni, és mellette tudatos evéssel folyamatosan lefogyni. A kettő együtt ritkán megy. A kaján múlik a legtöbb minden.
Ha számolod, hogy mennyi CH-t viszel be és nem tolod túl, egyszerre nem eszel sok cukrot, tehát a CH/cukor, nem épül a többlet zsírba, akkor úgyis fogysz folyamatosan.
Egyszerre keveset enni és napi 5*, ez a titok.
Nem szabad egyszerre sok cukrot bevinni.
Viszont edzés után meg pont, hogy kell CH/cukrot enni, pláne súlyzós edzés után, mert az izmokba vissza kell tölteni a glikogént(cukrot).
De ha többet viszel be, mint amit az izmaid felvesznek, akkor a többlet megy zsírba raktározódni.
Ha ezt ügyesen betartod, akkor nem fogsz hízni és az edzések alatt meg fogyni fogsz.
Fehérjebevitelt növelni, CH-t számolni, edzeni rendszeresen, pihenni napi 8 órát.
Elméletben nem bonyolult, csak betartani kell hozzá akarat, szorgalom, kitartás és egy kis pénz a minőségi kajára.
Szia!
Én a saját példámat szeretném felhozni. Nem volt szükségem fogyásra, de orvosi javaslatra el kellett hagynom a cukros üdítőket/édességet/cukorkákat. Az étkezéseimben maradhatott cukor pl. tartár mártást ettem pedig abba is van, de a kifejezett "cukor bombát" el kellett felejtenem. Az eredmény 2 hónap alatt közel 10kg. Semmilyen edzést nem csináltam mellette. Az étkezést azóta is tartom és már nagyon nem is kívánom (a régebbi kedven csokimban már furcsa mellékízt is érzek)az édességeket. A súlyom azóta is tartom pedig közel vagyok a 30hoz.
Rossz a sorrend, először tömegelni kell, aztán megszabadulni a zsírtól, a fordított verzió időpazarlás. Ha van türelmed, kb 4-5 évig tömegelj, majd szálkásíts. Ha nem szeretnél normális izomzatot, akkor csak szálkásíts le edzés mellett.
A módszer: Sárga kapszula c. könyv (pdf-ben fent van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!