Ha minden nap kalóriadeficitben vagyok vagy minimum minden másnap, akkor hogy lehet, hogy a fogyókúra első 3 hetében még semmi változás nincs?!
Kiiktattam persze.Nem fehér lisztből készült terméket is alig eszem.
Viszont éhen is halnék napi 1200 kalóriával.Olyan éhes vagyok,csak annyit eszek,hogy még hányingerem is van.
Kicsi a kalóriadeficited (1900-as napok nem férnek bele, 1600-at tartanod kellene). Bár elvileg a makrók fogyás szempontjából nemigen számítanak, nekem ez a CH nagyon soknak tűnik.
Valószínűleg alábecsülöd a bevitt kalóriát, így a deficit még annál is kisebb lehet a valóságban, mint gondolod.
Ciklusod szerint a szervezeted tarthat vissza némi vizet, bár nem hiszem, hogy ez jelentős.
Elvileg azt mondanám, egyél kevesebbet és csökkentsd a CH-t, a így is rosszul vagy, inkább ne sanyargasd magad!
Miket eszel egy-egy nap?
Gondolom, kicsi a deficited s ha fogysz is, azt elfedi a természetes súlyingadozás (ami főleg vizet jelent).
Persze lehet, hogy nem tudod az alapanyagcserédet (csak kitapasztalni lehet, kiszámolni nem) s kevesebbet igényelsz.
Ha nem, teljesen jó az 1400-1900, ekkora súlyhoz én is ennyit eszem (kivéve, amikor többet), DE én nem akarok minél gyorsabban fogyni (jó lenne nekem egész lassan is, de az se könnyű, ha az ember nem tud keveset enni) s pláne nem időre. Akkor azért szigorúbban kéne venni, ha nem is a kalória csökkentésével, de sok mozgással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!