Ez igy kezdesnek jo?
Edzes: minden nap sulyzos valamint zsiregeto pulzusszamos (tudjatok mire fondolok hogy nem allokepesseg hanem annal gyengebb kisebb pulzusszammal de nem tudom ennek mi a neve). Ez nekem nem sok, eddig is ennyit edzettem, csak eddig sportolo voltam es nem a zsiregetesre hanem az izomtomegre es az allokepessegre mentem ra
Dieta: na ez az ami nekem nehezen megy. Eddig nagyon sok edesseget es szenhidratban gazdag etelt ettem. Tudtam rola de meg volt szokva nem nagyon tudtam valtoztatni (nem volt akarat se). Kezdesnek az szerintetek jo lenne ha elhagynam az edessegeket es kevesebb szenhidratot ennek, valamint minimalizalnam az olajban sult eteleket, tobb feherjet, es inkabb zoldseget fogyasztanek?Persze emellett szamolom a kaloriaimat es figyelek ra hogy deficitben legyek. Ez igy elsore jo, vagy min valtoztassak?
Nemtudom szamite de 15L
A táplálkozás jól hangzik.
Szerintem legalább egy pihenőnapra mindenkinek szüksége van az edzésben.
Jól hangzik, persze a fehérje túl sok se legyen (ez ritkán történik meg, de van rá esély, láttam már embert azon problémázni, hogy nem tud napi 1 kiló hús alá menni).
De a sok szénhidráttal sincs alapvetően gond, van, akinek rebngeteg kell ahhoz, hogy megfelelően működjön, mert energiaigényes életmódja van, a túlnyomórészt zsírból álló étkezést pedig nem bírja. Az persze nem mindegy, hogy miből visszük be a szénhidrátot, sokunknak pedig valóban jó a szénhidrátcsökkentés, ha pedig a zsír eddig sem volt sok, a kalóriát pedig csökkenteni kell, akkor nem is nyúlhatunk máshoz. De sokan egyszerre akarják minimalizálni a szénhidrátot és a fehérjét, ami koplaláshoz vezet. Nyilván te kevés infót írtál, nem tudhatom, hogy mégis mi nálad a kevés ch...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!