Erről az edzéstervről mit gondoltok? Kezdésnek megfelelne?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,h február 1-jével konditerembe fogok járni,mivel kicsit elengedtem magam és kb 10-12 kg felesleg van rajtam. 26 éves nő vagyok egyébként, 167 cm és 68 kg.
Az a kérdésem,h egy ilyen edzéstervvel kezdhetnék? Normális ütemben szeretnék megszabadulni a feleslegtől,megfelelő étrenddel és mozgással.Előbbivel tisztában vagyok,csak ezek az edzéstervek kavarnak be nekem.Annyiféle van,h belezavarodok. Szval jó ez így vagy mást tanácsoltok?A segítséget előre is köszönöm szépen.
2014. jan. 27. 15:04
1/7 anonim válasza:
Szerintem ez jò, bàr aerobra inkàbb 40-60 percet mondanék.
Hajrá hozzà! Sok sikert :)
2/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm szépen a válaszod! :)
2014. jan. 27. 15:51
3/7 anonim válasza:
Szerintem inkább ezzel kezdj,ha teljesen kezdő vagy:
4/7 A kérdező kommentje:
Értem,és nem kevés az a három alkalom egy héten? Mert azért teljesen kezdő nem vagyok.talán.asszem...
2014. jan. 27. 16:34
5/7 anonim válasza:
Nem.A köztes napokon csinálj aerob edzést!Ez így a leghatékonyabb alakformálás.
6/7 A kérdező kommentje:
Szuper,köszönöm szépen a segítséged! :)
2014. jan. 27. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!