Mit gondoltok erről az edzéstervről?
2012. jan. 25. 19:20
1/5 anonim válasza:
Jó edzés, de azért tegyük hozzá, hogy 12 hét alatt nem pakolsz fel 10 kiló izmot. Csak ha pattintod hozzá a nem gyenge koxot.
3/5 anonim válasza:
teljesen jó.
egyébként a cikk nem azt írja,hogy felpattint 10 kilót,hanem,hogy az optikai benyomás fog nagyjából annyinak látszani.
meg amúgy is,diéta alatt úgy sem tud senki egy deka izmot sem felszedni kalória deficitben.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ha jól értem tehát ezzel az edzéstervvel nem fogok izmost felszedni, hanem formásabb leszek, és jobban ki fog rajzolódni az izom, és erősebb leszek?
2012. jan. 26. 14:11
5/5 anonim válasza:
nem,de látom nem vagy képben.
a kérdésedben zsírégetés van.
én én naiv azt feltételeztem,hogy ez automatikusan diétával párosul.
ez az edzés terv meg teljesen jó tömegnövelésre és szálkásításra is mert a kettő között csak az étrend a különbség nem az edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!