Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az edzéste...

Mit gondoltok erről az edzéstervről?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 202 cm, 88kg, kosárlabdázom.

Evvel az edzéstervvel edzek egy pár hete(még kezdő):

-fekvenyomás 4X10(35kg)

-bicepsz állva kétkezessel 3X10(15kg)

-tricepsz fekve kétkezessel 3X10 (15kg)

-alkar 20-15-10 (15kg)

-váll ülve kétkezessel 15-10-10 (15kg)

-hát kétkezessel 3X10 (25kg)

Nem szedek proteint, se tömegnövelőt, nem értek hozzá hogy melyik a legjobb, vagy melyik ajánlott nekem, tudtok valamilyet ajánlani? Mit változtatnátok?

Milyen tápanyagbevitelt ajánlotok naponta?

2010. jan. 12. 20:39
 1/4 anonim válasza:
nyers tojás:) az fincsa sztem jó edzésterv.
2010. jan. 12. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Üdv. Mi a célod? Ettől az edzéstől maximum karban tartod magad. Ha tömegnövelni akarsz, fogyassz glutamint, egyébb fehérjét , vitaminokat, egyél minőségi kaját, pl. sajtok, zsírszegény túró, csirke, hal,tészták,stb... A tojás nagyon jó, de egy testépítő min. 10 nyers tojást eszik egy étkezésre, ami ha nyers, és szalmonellás, akkor halott leszel nem nagydarab, ezért jól nézd meg hogy honnan szerzed be.
2010. jan. 12. 21:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Tömeget, erőt szeretnék növelni! Fontos ebben a sportágban!

Mit kellene változtatnom?

2010. jan. 13. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:

sokmindent kéne változtatnod. ha tömeget szeretnél növelni, akkor először edzéstervet válts. 1 nap dolgozz 1 max 2 izomcsoportra, izomcsoportonként 3 gyaksit csinálj, pl fekvenyomás egyenes padon 4x8, fekvenyomás pozitív padon 4x8, tárogatás 4x8, hasonlók.

aztán figyeld hogy milyen kajákat eszel, étkezz minél fehérjedúsabban.

2010. jan. 15. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!