Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit gondoltok erről az edzéste...

Mit gondoltok erről az edzéstervről?

Figyelt kérdés

HÉTFŐ

mell: fekvenyomás egyenes padon,30°fokos padon fekvenyomás,tárogatás egyenesen,és 30fokoson egykezes tárogatás

bicepsz: scott pad egykezessel, 1kezessel felváltva beforgatás,kocnentrált bicó,és kalapács

SZERDA

láb:guggolás,lábtológép,lábfeszítő.lábhajlító,vádli ülve

CSÜT:

hát:húzockodás,mellhez húzás rúddal,mellhez húzás 3szöggel,t rúddal evezés,döntött törzzsel hashoz húzás rudat,és derékra jóreggelt v homoritás

tricepsz:tolockodás,kötél lehuzás,egykezessel nyakbo lhuzás

PÉNTEK:

váll:nyakbólnyomás,odlalemelés kombináltan,oldalemelés felváltva,hátsó váll ülve, és egykis csuklya a végére(vállvonogatás ruddal) és vádli:állva, és ülve

szombat v vasárnap:(gyengébb részek plusz erősítése)

guggolás,vádli

2009. jún. 29. 23:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ettől az edzéstervtől sokkal többet fogsz izmot csökkenteni, mint növelni.

Tisztázd le a túledzés fogalmát:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Van itt 3 post, onnantól hogy "Azért itt közbelépnék"

2009. jún. 30. 00:35
 2/16 A kérdező kommentje:
csökkenteni? szted akkor cisnálnám ha nem nőnéK? neelgéylmár hülye 1 honapja tolomés nagyon keményen bevált..csak kivi voltama a véleményekre..dehát ugyláccik itt csak divatgyurosok vannak v koxolok
2009. jún. 30. 00:49
 3/16 A kérdező kommentje:
jaja eza tuelddzés iylennicns fogjátokmár fel ha midndne 2. nap bicoznék v mell akkrolenne az deitt szigoruan megvnaa többnap pihi az izmoközött. istenem...
2009. jún. 30. 00:50
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem tökéletes ez az edzésterv. Ott kezdődik, hogy egy héten 3 edzés még haladó szinten is elég. Ha megedzed a lábad, és 1 héten belül meg tudod edzeni újra, az azt jelenti hogy nem elég kemény az edzésed. Ez az egyik gáz. A másik az, hogy heti 5 nap edzést írtál be, ami ugye már élből rohadtul felesleges, másrészről nincsenek meg a pihenőnapok. Ezt csak átmeneti ideig lehet csinálni, 1 hónap az lóf*sz, az nem edzés még, úgyhogy abból ne vonj le következtetéseket, majd 2-3 év után már érdemes levonni, és újítani, addig viszont célszerű a már bevált dolgoknál maradni, nem azért mert én azt mondom hanem a saját érdekedben. Mert egyébként heti 5 nap edzés biztos hogy túledzéshez fog vezetni.

hétfő: mell + kar

szerda: láb

péntek: hát + váll

Ennyi egy jó edzésterv, nem maga a gyakorlat számít, hanem a kivitelezése, és hogy mennyire tudsz rákoncentrálni az adott izomra

2009. jún. 30. 10:16
 5/16 A kérdező kommentje:
sztem meg nem a profik mindennap eddzenek de pihenjetetek csak és eddzetek 3x:) mint a gyerek.) aztán majd sírtok h ezt kell eleadni meg azt meg beszettem ezt feljött aztán le:) a hát meg vállnak mérmuszáj együttlenni? én hátra alapból 6 gyakorlatot nyomok a elgnagyob bizomcsoport...meg tudod van szélesítés vastagítás...stb dmeidn1 ezeket ugyse értitek..
2009. jún. 30. 10:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Segíteni akartak a válaszokkal erre elküldöd a p*csába

az embereket. Minek kérdezel akkor ha olyan k*rva okos vagy?

Mellesleg az eddigi megnyilvánulások alapján nagyon messze vagy te a "profi" jelző használatához.

2009. jún. 30. 13:45
 7/16 anonim ***** válasza:
54%

1) tanulj meg írni, én nem szoktam beszólni mert én sem tudok gépelni, de azért bazki hogy minden 2. szavadat elgépeled és vesszőket nem használsz, így k*rvára érthetetlen amit írsz, a 10 éves unokahugom különben gépel mint te

2) a profik is maximum 6szor edzenek egy héten. És te profi vagy? minimum 5-6 év edzésmúlltal??? A krédéseid alapján nemhogy nem vagy profi, hanem soha a büdös életben nem fogsz még a kocagyúrós szintből sem kinőni!

3) "a hát meg vállnak mérmuszáj együttlenni?" bazki de sötét vagy, ki mondta h muszáj? egyébként iylen szinten egyszerüen nincs kedvem elmagyarázni neked. Azt csinálsz amit akarsz, nyomjál 6 gyakorlatot a "elgnagyob bizomcsoport."-ra, aztán légy vele boldog!

2009. jún. 30. 15:03
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Kinek képzeled magad te kis p*cs ? A profiságtól rohadt messze vagy barátom . Kezdjük ott, hogy a hát nem a legnagyobb izomcsoport , mert a láb az . Ilyen hozzáállással semmire nem fogsz menni ,de csináljad csak a hülyeségedet .
2009. jún. 30. 19:41
 9/16 A kérdező kommentje:
szarok vagytok:D kajak feltennék1 képet de nemfogom itt mutogatni magam csakhogy hadd verjétekrá:) sztem ti iylen elhízott puhány szarokvagytok nagyhassal nagy karral xd am eznem nyelvtan óra sötét embertársaim:)
2009. jún. 30. 21:15
 10/16 anonim ***** válasza:
mindenki a te képedre akarja verni te kis b*zi! :D Na takarodj..
2009. jún. 30. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!