Mit gondoltok erről az edzéstervről?
HÉTFŐ
mell: fekvenyomás egyenes padon,30°fokos padon fekvenyomás,tárogatás egyenesen,és 30fokoson egykezes tárogatás
bicepsz: scott pad egykezessel, 1kezessel felváltva beforgatás,kocnentrált bicó,és kalapács
SZERDA
láb:guggolás,lábtológép,lábfeszítő.lábhajlító,vádli ülve
CSÜT:
hát:húzockodás,mellhez húzás rúddal,mellhez húzás 3szöggel,t rúddal evezés,döntött törzzsel hashoz húzás rudat,és derékra jóreggelt v homoritás
tricepsz:tolockodás,kötél lehuzás,egykezessel nyakbo lhuzás
PÉNTEK:
váll:nyakbólnyomás,odlalemelés kombináltan,oldalemelés felváltva,hátsó váll ülve, és egykis csuklya a végére(vállvonogatás ruddal) és vádli:állva, és ülve
szombat v vasárnap:(gyengébb részek plusz erősítése)
guggolás,vádli
Ettől az edzéstervtől sokkal többet fogsz izmot csökkenteni, mint növelni.
Tisztázd le a túledzés fogalmát:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Van itt 3 post, onnantól hogy "Azért itt közbelépnék"
Nem tökéletes ez az edzésterv. Ott kezdődik, hogy egy héten 3 edzés még haladó szinten is elég. Ha megedzed a lábad, és 1 héten belül meg tudod edzeni újra, az azt jelenti hogy nem elég kemény az edzésed. Ez az egyik gáz. A másik az, hogy heti 5 nap edzést írtál be, ami ugye már élből rohadtul felesleges, másrészről nincsenek meg a pihenőnapok. Ezt csak átmeneti ideig lehet csinálni, 1 hónap az lóf*sz, az nem edzés még, úgyhogy abból ne vonj le következtetéseket, majd 2-3 év után már érdemes levonni, és újítani, addig viszont célszerű a már bevált dolgoknál maradni, nem azért mert én azt mondom hanem a saját érdekedben. Mert egyébként heti 5 nap edzés biztos hogy túledzéshez fog vezetni.
hétfő: mell + kar
szerda: láb
péntek: hát + váll
Ennyi egy jó edzésterv, nem maga a gyakorlat számít, hanem a kivitelezése, és hogy mennyire tudsz rákoncentrálni az adott izomra
Segíteni akartak a válaszokkal erre elküldöd a p*csába
az embereket. Minek kérdezel akkor ha olyan k*rva okos vagy?
Mellesleg az eddigi megnyilvánulások alapján nagyon messze vagy te a "profi" jelző használatához.
1) tanulj meg írni, én nem szoktam beszólni mert én sem tudok gépelni, de azért bazki hogy minden 2. szavadat elgépeled és vesszőket nem használsz, így k*rvára érthetetlen amit írsz, a 10 éves unokahugom különben gépel mint te
2) a profik is maximum 6szor edzenek egy héten. És te profi vagy? minimum 5-6 év edzésmúlltal??? A krédéseid alapján nemhogy nem vagy profi, hanem soha a büdös életben nem fogsz még a kocagyúrós szintből sem kinőni!
3) "a hát meg vállnak mérmuszáj együttlenni?" bazki de sötét vagy, ki mondta h muszáj? egyébként iylen szinten egyszerüen nincs kedvem elmagyarázni neked. Azt csinálsz amit akarsz, nyomjál 6 gyakorlatot a "elgnagyob bizomcsoport."-ra, aztán légy vele boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!