Kezdesnek ez megfelel?
kb 4-5 honapig ilyen 4-600kalorian eltem..eleinte fogyokurazni akartam de utana meg egyszeruen nem tudtam mar tobbet enni. es meg most se megy,csak eros hasfajassal. most probalok fokozatosan tobbet enni. kezdesnek ez jo?
reggeli:fel sosperec
tizorai egy alma
ebed egy sajttal toltott csirkemell
uzsi egy adag vaniliapuding volt tejszinhabbal
es vacsora egy tojas meg egy alma.
ez igy kevesnek hangzik de a gyomromat ez is megterhelte elegge.. megettem azt a sajttal toltott hust es utana 3oraig ugx fajt es telivoltam..ha fokozatosan novelem akkor ez elfog mulni? vagy mikor lezdek el hizni? 2hetrn belul felkene szednem 3kilot.muszaj lenne.. valaki tud irni ehhez etrendet? koszonom elore is.:)
Perec, sajtos kaja, puding és tejszínhab?
Nem csoda hogy fáj a hasad :(
Miért nem eszel tiszta kajákat: húst zöldséggel, sajtos tejes témák nélkül?
Lehet a tejet nem bírod, amúgy senki sem bírja csak van aki jobban megérzi.. nem tesz jót az egészségnek.
2 hét alatt legfeljebb zsírt lehet felszedni, azt ugye tudod?
De akkor is a legtisztább hizlaló kaját kell enni, ami a rizs. Attól nemigen lesz emésztési probléma, viszont megy hájba.
A zsírban történő hízás nem ad több erőt edzéshez.
Erőt ad: a tápanyagokban dús ételek. A test működésének segítése tehát bizonyos káros élelmiszerek, esetleg mérgek elhagyása. Erőt adnak qigong, jóga gyakorlatok.
Egyre több erőt ad a növelt intenzitású edzés.
Ugye látszik hogy táplálkozástól haladtam az edzések felé.
Voltál orvosnál, nem segített. Nem baj, majd segítesz magadon. Kerüld pont a tejes, lisztes ételeket, ez már eleve segíthet. Egyél húst, zöldséget, gyümölcsöt. Ha hízni akarsz akkor rizst. Étrendben mit szeretnél, legyen leírva hogy reggeli: zöldség és hús (mondjuk tojásrántotta bele sütött zöldekkel) ?
Fokozatosságot tartsd meg, de a tiszta kajáktól valószínűleg hamar helyre fog állni a gyomrod, emésztésed. Semmi sem 100%, de ez így szokott lenni a legtöbb embernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!