Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kezdesnek ez megfelel?

Kezdesnek ez megfelel?

Figyelt kérdés

kb 4-5 honapig ilyen 4-600kalorian eltem..eleinte fogyokurazni akartam de utana meg egyszeruen nem tudtam mar tobbet enni. es meg most se megy,csak eros hasfajassal. most probalok fokozatosan tobbet enni. kezdesnek ez jo?

reggeli:fel sosperec

tizorai egy alma

ebed egy sajttal toltott csirkemell

uzsi egy adag vaniliapuding volt tejszinhabbal

es vacsora egy tojas meg egy alma.

ez igy kevesnek hangzik de a gyomromat ez is megterhelte elegge.. megettem azt a sajttal toltott hust es utana 3oraig ugx fajt es telivoltam..ha fokozatosan novelem akkor ez elfog mulni? vagy mikor lezdek el hizni? 2hetrn belul felkene szednem 3kilot.muszaj lenne.. valaki tud irni ehhez etrendet? koszonom elore is.:)

2013. jún. 6. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Perec, sajtos kaja, puding és tejszínhab?

Nem csoda hogy fáj a hasad :(

Miért nem eszel tiszta kajákat: húst zöldséggel, sajtos tejes témák nélkül?

Lehet a tejet nem bírod, amúgy senki sem bírja csak van aki jobban megérzi.. nem tesz jót az egészségnek.

2 hét alatt legfeljebb zsírt lehet felszedni, azt ugye tudod?

De akkor is a legtisztább hizlaló kaját kell enni, ami a rizs. Attól nemigen lesz emésztési probléma, viszont megy hájba.

2013. jún. 6. 23:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Az étrended egyáltalán nem tartalmaz zöldséget. A puding tejszínhabbal meg a perec nem igazán jó választás. De nem is nagyon szeretnék étrend tanácsot adni, mert az eseted betegségnek tűnik, az pedig orvosra tartozik. Keress fel egyet, mielőtt nagyobb baj lesz!
2013. jún. 6. 23:05
 3/9 anonim válasza:
Ez a legrosszabb fogyókúra, amit valaha olvastam, hallottam. Honnan szedted ezt az étrendet???
2013. jún. 6. 23:16
 4/9 A kérdező kommentje:
voltam mar orvosnal,es igazabol nem baj ha nehay kilot felszedek zsirban is..mert most mozogni nemnagyon van erom es eloszor kene valami egeszseges suly meg ero hogy elkezdhessek ujra sportolni..ami nem a mostani 40kilom.:s igen tudom hogy a puding tejszinhab meg ilxenek nem volt jo valasztas,de nem ettem belole sokat es ilyen is kb 2havonta egyszer fordul elo.nem igy akarok hizni:) azert kene hiznom 2-3kilot hogx ne kelljen korhazba fekudnom. koszonom a valaszokat,es nyugodtan irj etrendet mert akkor megfogadnam a tanacsod:)
2013. jún. 6. 23:19
 5/9 A kérdező kommentje:
nemszedtem sehonnan semmilxen etrendet:D csak azt ettem ami eppen jolesett.
2013. jún. 6. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:

A zsírban történő hízás nem ad több erőt edzéshez.

Erőt ad: a tápanyagokban dús ételek. A test működésének segítése tehát bizonyos káros élelmiszerek, esetleg mérgek elhagyása. Erőt adnak qigong, jóga gyakorlatok.

Egyre több erőt ad a növelt intenzitású edzés.

Ugye látszik hogy táplálkozástól haladtam az edzések felé.

Voltál orvosnál, nem segített. Nem baj, majd segítesz magadon. Kerüld pont a tejes, lisztes ételeket, ez már eleve segíthet. Egyél húst, zöldséget, gyümölcsöt. Ha hízni akarsz akkor rizst. Étrendben mit szeretnél, legyen leírva hogy reggeli: zöldség és hús (mondjuk tojásrántotta bele sütött zöldekkel) ?

Fokozatosságot tartsd meg, de a tiszta kajáktól valószínűleg hamar helyre fog állni a gyomrod, emésztésed. Semmi sem 100%, de ez így szokott lenni a legtöbb embernél.

2013. jún. 6. 23:27
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Pontos számokat nem tudok mondani, az nagyobb munka lenne. Elsősorban egyél sok fehérjét: sovány húsokat, túrót, tejet, sajtot. Egyél sok zöldséget! A te esetedben nyugodtan mehet a zöldborsó és a kukorica is, azoknak viszonylag magas a kalóriaértéke. Mivel (valószínűleg) kórosan sovány vagy, lényegében bármit ehetsz, amíg fel nem szedsz néhány kilót, de azok szerepeljenek az első helyen, amiket fentebb írtam, és azután jöjjenek a péksütik és a puding. Tényleg az orvos csak annyit mondott, hogy szedj fel néhány kilót? Talán egy másik orvoshoz is el kellene menni.
2013. jún. 7. 00:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy fokozatosan szoktasd vissza magad az étkezésekhez. Eleinte csak kis adagokat egyél, de sokszor, akár 5-6 alkalommal egy nap.
2013. jún. 7. 00:05
 9/9 A kérdező kommentje:
hú köszi a válaszokat:D az orvos semmi konkretat nem mondott csak hogy majd 2het mulva h nem javul akkor befektetnek.es akkor leveseket ehetek? mondjuk sok zoldseggel? vagy borsoleves vagy ilyesmi?
2013. jún. 7. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!