Melyik pelenkát ajánljátok kezdésnek egy újszülött kisfiúnak? Huggies, Libero, Pampers? Láttam Liberoból olyat aminek a köldökrésze kicsiphető így nem zavarja azt. Érdemes megvenni vagy a másik is tökéletesen megfelel?
Már vettem egy csomag Pampers newborn-t.
Köszi!
34 hetes km
Én mindíg Huggiest használtam újszülött kortól, amíg pelust használtak. (A fiam éjszaka elég sokáig)
Nagyon meg voltam vele elégedve.
A Huggies nagyon vacak, akit csak ismerek, mindenki ezt mondja róla... Brrrr. Állandóan kifolyik belőle a pisi, szóval azt nem ajánlom. Újszülöttnek legjobba Pampers newborn, utána pedig a Libero. A Pempers-nél is csak az újszülött pelus használható.
Viszont a Liberóval egy kategória a Pennyben található pelus, csak jóval olcsóbb.
én minda 3 gyereknél huggies newborn-t használtam és nagyon bevált, szerettem (pedig különböző alkatúak voltak a babáim).
a derékrészen és hátul is gumis, nem voltak balesetek vele.
az ismerőseim többsége is ezt használta eleinte (3-asmérettől már nem gumis hátul, azt a méretet már nem szerette senki)
Huggies newbornt használtam én is, 3-mas méretből a Libero válik most be. Könnyű szülést és minden jót a babádhoz.
3 hónapos kicsi fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!