Milyen gyakran van csaló étkezésetek?
Úgy gondolom, ha akár egy héten egyszer is végig chipsezném, kóláznám, csokiznám és gyorskajáznám az egész napot, az eléggé gátolna a fogyásban. De szerintem néha egy csaló étkezés belefér, mondjuk heti egyszer. Vagy legyen inkább kétheti 1? És max hány kalória?
Nálatok ez hogy van?
11.: segítek, hogy megértsd: tele vannak függőséget okozó anyaggal, aki pedig ezekhez szokik hozzá (pl gyerekként a szülei chipssel és csokival jutalmazták), annak nehéz leszokni, kívánja a szervezetük, ennyi a nagy titok.
Köszi a válaszokat, örülök, hogy senki nem szenved a fogyózás közben :)
Akkor nem voltál rászokva.
Én meg a cigiseket nem értem, eleve azt se, hogy hogy lehet rászokni, meg fogalmam sincs, mennyire nehéz lehet leszokni, de mégse bántom őket. Nekik ez nehéz nekem meg az. Neked is van ami nehéz és nekem pl könnyű.
Nincs csaló napom, azzal csakis magamat hátráltatom. Régen simán csináltam ilyet, de jó vége sosem lett. Most céljaim vannak és pontosan tudom, hogy csalónappal sosem érek célba.
Évekig ittam kólát, mégis egyik napról a másikra raktam le. Nem azt mondom, hogy többet nem iszok kólát, de kb. 2 hét csak víz ivás után inkább rosszul lettem a kólától, mint hogy jól esett volna, rettentő édes volt és pocsék íze. Úgyhogy butaságot írsz azzal, hogy nem lehet leszokni róla. Le lehet csak nincs akaratod, de ez meg rosszul hangzik ugye.
Majd ha megérted, hogy csak te egyedül vagy és te irányítod, hogy milyen testben élj, ha vágyaid, álmaid lesznek az új önmagadról, akkor lefogod tudni tenni és nem lesz több kifogásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!