Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Onnan fogytam ahonan nem...

Onnan fogytam ahonan nem szeretem volna és a honnan szeretem volna onnan pedig nem! Miért? Help!

Figyelt kérdés

napoki ota alig szek valamit és csak 1energia italt iszok

és igy fogytam is

de nekem csaka hsasam problémás onnan kellene 1-2 kg fogynom

és e helyet fenekemről és combomból fogytam:(segitsetek mit csináljak hohy onnan fogyak ahonan szeretnék

és a felülés nem vált be:(

előre is kőszi

2010. jún. 2. 15:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
hol beszéltem én a gyümölcscukorról?:D ennyi erővel ne egyen semmit, mindent szedjen be kapszulával meg adják be neki vénásan... Nem értem, hogy mi bajod van neked meg a gyümölcsfogyasztással. Van benn rost, vitamin, és igen cukor is, de az elhízás meg az egészségtelenség nem onnan kezdődik, hogy megeszel napi egy almát, vagy barackot, vagy bármit. És egy alma akkor is sokkal egészségesebb, mint egy energiaital. De ezen mondjuk tényleg felesleges vitázni, én így gondolkozom, te meg máshogy, csak elmondtam a véleményem.
2010. jún. 3. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!