13 napos diéta. Tele van marhahússal, de nem szeretem?
Nem akarok másra hallgatni, csak magamra fogyókúra téren, szóval lebeszélés nem kell. 13 napot kibírok...pont...
A diéta tele van marhahússal, amit én nem szeretek, nekem az túl "husus", tömény. Én csirkés vagyok inkább.
Baj, ha a marhahús adagotkat csirkemellre cserélem?
természetesen eheted csirkemússal is, a lényeg a tiszta fehérje
(én megcsináltam 3x is
6 kg-t szerettem volna leadni, de semmi sem változott)
Ezt a fogyókúrát korábban én is megcsináltam.
A marhát felszeltem, megfőztem, majd az összes vizet (üresen felforrósított teflonban) kisütöttem belőle. Nekem olyan lett, mint a cipőtalp, ezért olajjal, citrommal, vagy egy pici mustárral kentem meg étkezés előtt.
Én nem éreztem túl húsosnak.
Persze ha gondolod, csirkemellből is megcsinálhatod, a lényeg, hogy ne legyen rajta bőr és zsiradék, legyen minél szárazabb.
A sült bárány helyett (bárányt mifelénk nemigen lehet kapni) olajos halat ettem.
Összességében lement rólam 6 kg a 13 nap alatt, kb. 2 évig tartottam is.
Ha lesz*rod a véleményünket, mi a kérdés? Okos ember ugyan más kárán tanul, de mivel minden szamár a maga bőrét viszi a vásárra, nyugodtan hallgass magadra mindenben.
Teljesen igazad van abban, hogy 13 napot ki lehet bírni. Te is ki fogod bírni. De egyetlen kérdés van, és az nem a marhahúsra vonatkozik: mi lesz utána?
Utána elkezdek egy 90 napos diétát (na le lehet húrrogni)..
Csak már nagyon akarok fogyni, és meggyorsítom a folyamatot..nem bírom nézni, hogy mindenki a környezetemben aki duci volt, sokat fogyott, csak én nem, mert itt lebeszéltek a 90 naposról, elkezdtem kalóriát számolni sikertelenül (agybaj, és kész, nem tudom számolni, belekattanok, nem megy, ez személyes tapasztalat, hiába írja bárki, hogy nem nehéz, ha én így látom).
ööö csinos leszek mint pl. a sógórnőm, aki már kb. egy éve csinálta meg, de a 90 nap alatt megszokta, hogy keveset eszik, azt is sok zöldséggel és gyümölccsel? erre gondoltál?
Nem kérek lebeszélést, köszönöm, már kaptam eleget, meg is lett az eredménye.
Kötekedős!!!!
Itt az étkezés a téma, mozgásról szó sem volt. Ne állíts valótlant, én nem mondtam, hogy mozgok-e vagy sem. Tehát nem tudhatod.
Egyébként heti 2x kangoo jumpsra járok, ha van kedvem a hét további napján zumbázok. Két hetente buliban kb. 3órát táncolok folyamatosan. Bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!