Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 napos diéta. Tele van...

13 napos diéta. Tele van marhahússal, de nem szeretem?

Figyelt kérdés

[link]

Nem akarok másra hallgatni, csak magamra fogyókúra téren, szóval lebeszélés nem kell. 13 napot kibírok...pont...

A diéta tele van marhahússal, amit én nem szeretek, nekem az túl "husus", tömény. Én csirkés vagyok inkább.

Baj, ha a marhahús adagotkat csirkemellre cserélem?

2011. okt. 19. 08:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
53%
én kérek elnézést, ennyi rengeteg mozgástól csoda, hogy nem szédülsz el, térdreborulok Előtted.
2011. okt. 19. 09:43
 12/33 anonim ***** válasza:

Nesze nagyokos,itt egy nyilvános lebőgés erről a diéráról!! XD

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__22..

2011. okt. 19. 09:47
 13/33 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki a nagyokos, de ha rám értetted, elárultad ezzel, mennyi műveltséget hoztál otthonról!

Nem olvasom el, nagyon hosszú. Amúgy minden diétának van egy tábora, aki szerint jó, és van egy ellentábora.

Egyiknek beválik, a másiknak nem. Én azért megpróbálom.

itt mindenki más laikus, szóval nem veszem szentírásnak amit írnak.

Köszi a válaszokat, LEZÁRTAM A TÉMÁT!

NE ÍRJATOK, MÁR NEM FOGOM OLVASNI!

2011. okt. 19. 09:51
 14/33 anonim ***** válasza:

"nem olvasom el nagyon hosszú"

megásod a sírod magad, vagy lőjünk a Dunába?

2011. okt. 19. 09:59
 15/33 A kérdező kommentje:

gyaaa mér' kell kötekedni folyton?

ÍRTAM, HOGY ITT MINDENKI LAIKUS...ARRA MEG NEM ADOK..

nem fogok látatlanban hinni senkinek sem, látatlanban én is nagy professzor vagyok, nem tudtad?

na az ilyen kis bu zi kötekedősök miatt nem fogok erre az oldalra fellépni.

miért nem csak jóindulatú emberek vannak?! te vagy a világ baja, meg a társaid. a sok rossz indulatú ember, aki mással csak kötekedni tud..

2011. okt. 19. 10:06
 16/33 anonim ***** válasza:

Nyugi, sokan túloznak itt. Az a baj, hogy én is hagytam magam lebeszélni, nem biztos, hogy jól tettem. Azóta csak kínlódok a kalóriaszámolgatással, de nem fogyok semmit. Esetleg, megírhatnád nekem majd privibe, hogy hogy sikerült, hátha ad egy kis erőt nekem is, hogy nekiááljak.

Amúgy, én elolvastam, amit belinkeltek, nem tudom mi baj van vele. A csajszi fogyott 4 kilót 13 nap alatt, azért az nem olyan rossz. És írta is, hogy hormonproblémái vannak, attól hízott és attól fogy le nehezen. Szóval én nem látom, hogy hol a lebőgés. Olvasd végig nyugodtan.

És ha nem nagy fáradság, tényleg írhatsz nekem privit!

2011. okt. 19. 10:09
 17/33 anonim ***** válasza:
Ja és sok sikert és kiartást!
2011. okt. 19. 10:10
 18/33 anonim ***** válasza:

szia en megcsinaltam igaz atmodositottam rajta de igy is sikerult 5 kg fogynom

csirket sutozacskoban sutottem sok zoldseggel es rengeteg vizet ittam

de elotte csinaltam 3 napos keseruso kurat

sok sikert

2011. okt. 19. 10:45
 19/33 anonim ***** válasza:
Vékonyabb leszel, de nem lesz szép alakod! Sok szerencsét! A legnagyobb jóindulattal (:
2011. okt. 19. 10:46
 20/33 anonim ***** válasza:

Nekem nehezen áll össze a kép. Ha egyszer lebeszéltek a 90naposról (és nem te vagy azelső akitöl ezt olvasom) akkor miért akarod megint elkezdeni?

Bocs, rosszul tettem fel a kérdést: miért hagytad magad lebeszélni róla? Hiszen látszik rajtad hogy véletlen sem fogtad fel miért hurrogták le a 90napost. Vagy akkor megértetted az ellenérveket és igazat adtál nekik?

De akkor most mi változott? ki és mikor cáfolta meg az izomból fogyós elméletet? Vagy csak szimplán ilyen primitív vagy és azt hiszel el amit éppen kedved tartja?

2011. okt. 19. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!