13 napos diéta. Tele van marhahússal, de nem szeretem?
Nem akarok másra hallgatni, csak magamra fogyókúra téren, szóval lebeszélés nem kell. 13 napot kibírok...pont...
A diéta tele van marhahússal, amit én nem szeretek, nekem az túl "husus", tömény. Én csirkés vagyok inkább.
Baj, ha a marhahús adagotkat csirkemellre cserélem?
Nem vagyok primitív. Ezzel is bizonyítom, hogy nem fogok itt vitázni veled.
Azt gondolsz, amit akarsz...az én életemre te nem vagy hatással. Bocsi.
Ez eddig az egyik legjobb ellenérv amit hallottam. :D
Mindegy, sok sikert és kitartást akkor ahhoz amit választottál!
Ha egyedül maradok sem fogom megérteni hogyan lehet az egész izomvesztős-teória után kalóriaszámolgatásra áttérni, de mindegy nem tartozol magyarázattal senkinek.
A 13 "zseniális" oldalain van egy tonna "és csirkét szabad-e helyette" kérdés a linkeknél, nem nagy művészet megtalálni a választ => igen, lehet csirke, de minden hús csirke legyen akkor.
Azért csak olvasd el azt a gyk-s linket, a kérdező végigvezette blogszerűen itt a napi eredményeit. Kap oltást, érdeklődést, és normális hangvételű tájékoztatást is. Ha már belevágsz, nem érdekel mások tapasztalata? :)
1-2 kommentet olvastam, de ez nem mérvadó. Mindenki szervezete más, akaraterő kérdése is.
Nem olvasok el minden kommentet, még itt sem, ennyi időm nincs a gép előtt böngészni.
Bocs, nem kötekedés, csak a tapasztalatom írnám le.
3 évvel ezelőtt (79 kg-osan) elkezdtem ezt a diétát.
A 3. napon már tiszta idegbeteg voltam, remegett kezem-lábam, mindenem, de mondom, elkezdtem, csinálom.
4. napon annyira szédültem, hogy majdnem összeestem, estére már minden bajom volt, nem érdekelt, abbahagytam (ami még nagyon rossz volt, hogy konkrétan meg volt kötve, mikor mit egyek, és ha épp nem volt itthon az adott dolog? Vagy nem volt rá pénzem?...)
(Utána felfüggesztettem a fogyókúra témát, terhes lettem, szültem, szoptattam, stb...)
Idén januárban kezdtem el újra, kcal számolás...
Azt írod, neked az bonyolult. 1-2 hétig kb nekem is az volt, utána megszoktam... Nem nagy dolog, kész ételeken rajta van (majdnem mindegyiken, amelyiken meg nincs, akkor neten lehet keresni hasonló terméket, nem nagyon tér el... Példának mondjuk túrórudi, nem jutott jobb eszembe, nagyjából ugyanannyi van az összesben.)
Ha megjegyzed 1 nap, miket ettél (mennyit!), este kcal.hu-n kikeresed, kb 5 percet vesz igénybe.
Csak azért mondom, mert hosszabb távon fenntartható, mint mondjuk a 90 napos, aminek egyébként semmi értelme...
Elég végiggondolni: szénhidrátnap, fehérjenap, gyümölcsnap, keményítőnap.
Na most addig oké, hogy szénhidrát=szénhidrát, fehérje=fehérje... Na de: gyümölcs, keményítő=szénhidrát... (Zsírra nem is tér ki...) Tökmind1, mit eszel, ha többet viszel be a szükségesnél, akkor hízol. És a szénhidráttól lehet is... + nem is lehet igazán szétválasztani, mert egy normális főtt étel általában tartalmaz fehérjét, szénhidrátot, zsírt. Egyszerűen nem kivitelezhető normálisan ez a diéta. Akinek sikerült, valszeg nagyon kicsi adagokat eszik, és nem azért fogyott vele, mert ez a 90 napos egy szuper dolog, hanem mert kevesebb kcal-t vitt be, azt meg normálisan, mással is meg lehet oldani...
(Ami még nekem segített: Fehérkenyeret lecseréltem tk. kenyérre, de abból sem eszem sokat, cukros dolgokat mellőzöm, inkább édesítőszer, és mindenből, amiből tudok, zsírszegényt veszek, nem pazarlom a napi szénhidrátjaimat meg a zsírjaimat fölöslegesen, csak ha nem tudom sehogy megkerülni.)
8,46-kor írtam, hogy ezt korábban én is megcsináltam. A 13 nap alatt lement rólam 6 kg, amit sikerült 2 évig megtartanom.
Szerintem jó a módi, nekem bevált.
Nem mindenkire hat egyformán. Azért azokon a napokon, amikor az van írva: ebéd semmi, azért én is 1-2 pohár rostos üdítővel "megcsaltam" magam.
Kezdd el bátran, valamennyit biztosan segít!
14:31 tetszett a válaszod csak szerintem felesleges volt pont ide leírni.
Amúgy meg a föld lapos. Ne higgyetek annak a sok hülyének én kipróbáltam, mentem egy irányba három hétig és nem láttam hogy görbülne lefele.Csak mindenki kötekedni akar és mindenki rosszindulatú és majdnem beetettek vele hogy gömbölyű.De én láttam hogy nem az!
Nem tény hogy egy hét alatt egy kiló zsírnál fizikai képtelenség többet leadni, ne foglalkozzatok a tudományos tényekkel amiket a gyakorlatban is számtalanszor bebizonyatottak. Csak azért mondjuk mert rosszindulatúak vagyunk.Ezt az is bizonyítja hogy sokan 6-8kilót fogytak 13nap alatt!
"A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:20"
Gondoltam, hogy a végén úgy is én leszek a hülye, mert ilyen diétával akarok/merek próbálkozni..
Értem a példát...bár kicsit erős...mindegy..
Nah 13 nap múlva beszámolok, képet is tehetek fel.
Puszi! :*
"Nah 13 nap múlva beszámolok, képet is tehetek fel.
Puszi! :*"
léciléciléci :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!