Nagyon szeretem a rántott gombát, akár hetekig is tudnám enni. Mivel panírozhatnám be, hogy kevésbé hizlaljon?
nem, a zsír az zsír, ilyen szempontból nincs semmilyen különbség a napraforgó mag olaja és az oliva olaja között.
liszt, zsemle morzsa nem hizlal. csak gyorsan emésztődő CH ami mondjuk nem kimondottan egészséges, NAGY mennyiségben. ha csak a rántott gombát eszed, zöldséggel, akkor teljesen "diétás" kaja. ha zsírban sütnéd, akkor meg nagyjából a mennyiségre kéne figyelni, de a napraforgó olaj nem vészes zsiradék, csak ugye jobb lenne helyette diót enni zsiradéknak.
"...DE!! Nem pótolja az állati fehérjét..."
Az állati fehérjét nem kell pótolni. A szervezet nem tesz különbséget növényi és állati között, a fehérjebontó enzimek végül mindet (akár növényi akár állati) ugyanolyan aminosavakra bontják. A változatos étkezésre figyelni kell, de nem létfontosságú a hús. Ráadásul biztos eszik a kérdező tejtermékeket vagy tojást is, tehát abból eleve hozzájut állati fehérjékhez, bár mint mondtam nem nélkülözhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!