Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon szeretem a rántott...

Nagyon szeretem a rántott gombát, akár hetekig is tudnám enni. Mivel panírozhatnám be, hogy kevésbé hizlaljon?

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem a panir hanem a felszivódott zsiradék a probléma. Esetleg próbáld meg sütöben megsütni: a bepanirozott gombafejeket sütöpapirra téve tepsiben közepes höfokon megsütheted (természetesen zsiradék nem kell hozzá).
2011. nov. 7. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi szépen..én azt hittem a liszt meg a zsemlemorzsa hizlal.
2011. nov. 7. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Valamennyire az is, de a zsiradék jobban.
2011. nov. 7. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt még megkérdezhetném,hogy az oliva olaj kevésbé hizlal mint a napraforgó olaj?
2011. nov. 7. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:

nem, a zsír az zsír, ilyen szempontból nincs semmilyen különbség a napraforgó mag olaja és az oliva olaja között.


liszt, zsemle morzsa nem hizlal. csak gyorsan emésztődő CH ami mondjuk nem kimondottan egészséges, NAGY mennyiségben. ha csak a rántott gombát eszed, zöldséggel, akkor teljesen "diétás" kaja. ha zsírban sütnéd, akkor meg nagyjából a mennyiségre kéne figyelni, de a napraforgó olaj nem vészes zsiradék, csak ugye jobb lenne helyette diót enni zsiradéknak.

2011. nov. 7. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
30%
Nem lehet hetekig rántott gombát enni zöldséggel, mert attól, hogy valami egészséges, még baromi egyoldalú, és akkor máris nem lesz egészséges. Használj teljes kiőrl. lisztet esetleg, bár abban is pont annyi kalória van, csak lassabban felszívódó szénhidrát. És mindenképpen sütőben süsd. DE!! Nem pótolja az állati fehérjét, és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Pedig a fogyáshoz az is szükséges.
2011. nov. 14. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

"...DE!! Nem pótolja az állati fehérjét..."


Az állati fehérjét nem kell pótolni. A szervezet nem tesz különbséget növényi és állati között, a fehérjebontó enzimek végül mindet (akár növényi akár állati) ugyanolyan aminosavakra bontják. A változatos étkezésre figyelni kell, de nem létfontosságú a hús. Ráadásul biztos eszik a kérdező tejtermékeket vagy tojást is, tehát abból eleve hozzájut állati fehérjékhez, bár mint mondtam nem nélkülözhetetlenek.

2015. máj. 3. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!