A párizsi szeletben kevesebb kalória van, mint a sima rántott húsban?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem ismeri:
nem úgy készül mint a rántott hús, hogy liszt, tojás, prézli
hanem:
liszt, tojás és újra liszt
2011. szept. 25. 17:11
1/2 anonim válasza:
most hogy az utolsó réteg morzsa vagy még egy liszt, az kalória szempontjából mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!