Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Onnan fogytam ahonan nem...

Onnan fogytam ahonan nem szeretem volna és a honnan szeretem volna onnan pedig nem! Miért? Help!

Figyelt kérdés

napoki ota alig szek valamit és csak 1energia italt iszok

és igy fogytam is

de nekem csaka hsasam problémás onnan kellene 1-2 kg fogynom

és e helyet fenekemről és combomból fogytam:(segitsetek mit csináljak hohy onnan fogyak ahonan szeretnék

és a felülés nem vált be:(

előre is kőszi

2010. jún. 2. 15:57
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

bocs a helyes irási hibákért tom kicsit gáz de véletlen volt

de ez van:(

2010. jún. 2. 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Csak úgy lehet, hogy lefogysz mindenhonnan, és mikor már tök vékony leszel, akkor a hasad is lefogy.
2010. jún. 2. 16:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért? Mert hülye vagy. Gondolom a hasonló fogyókúráid már az eszedet is elfogyasztották, ha volt egyáltalán olyanod.
2010. jún. 2. 16:07
 4/11 anonim ***** válasza:
NAPOK alatt mit vársz, őszintén? Nem energia szutykot kellene 'enni', hanem normálisan, egészségesen, sok gyümölcs, zöldség stb., 1 héten 2szer eljárni konditerembe, amúgy meg otthon tornázgatni, máris sokkal jobban állnál. Amúgyis lehetsz vagy 14, előbb fel kellene nőni meg gondolkozni, és csak utána fogyókúrázni.
2010. jún. 2. 16:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Ne éheztesd magad!

Vannak az interneten hasfeszesítő gyakorlatok, csináld meg azokat. A felülés nem használ, ha van zsír a hason, mert izmos lesz a zsír alatt és az nem látszik.

2010. jún. 2. 16:11
 6/11 anonim ***** válasza:
koplalással ne akarj fogyni!! annyiszor leírtuk már. utána zsírt fogsz felszedni. kezdj bele egy normális, jól összeállított diétába és naponta edzz aerob mozgással 40-50 percet. felüléssel nem tűnik el a háj a hasadról.
2010. jún. 2. 16:15
 7/11 clint ***** válasza:

16:08-as a gyümölcsben is van cukortartalom, elhiheted az energiaital jobban fogyaszt mint pl egy banán:D

Amugy a fogyókúra akkor biztos, ha a szénhidrátokat és zsírokat kizárod, és csak fehérjét fogyasztasz, illetve figyaszthatsz minőségi szénhidrátot, de csak reggel, vagy délelőtt(teljes kiörlésű kenyér, zabpehely, barnarizs), és zöldségeket sokat, csirkemellet, halat, és rengeteget mozogj...

2010. jún. 2. 16:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Részben egyetértek az előttem szólóval de ez sem végleges megoldás. Hiszen amint befejezi az ember a fogyókúrát, és visszatér régi kis életéhez, szokásaihoz, minden ugyanúgy visszajön, volt siker, nincs siker...Ennyi.

Ha valaki fogyni akar, és nem izmosodni, az életmódváltás az igazi.

És a sport tényleg kéne, de gondoljatok bele, most még minden nap sportolnál valamit, később, az évek folyamán már esetleg nem lesz időd, az izom nagy része is leépül, mivel nem használod... akkor mindent a semmiért?!

Szerintem simán elég a normális étkezés. Jó nem azt mondom hogy legyen inaktív, néha kell egy kis mozgás komolyabban is, de mondom szerintem tök felesleges túlhajszolni magunkat, hisz úgyis csak egy darabig tartható meg ezekkel a módszerekkel az elért eredmény. = /

2010. jún. 2. 17:07
 9/11 anonim ***** válasza:
16:25ös: én az EGÉSZSÉGES fogyásról beszéltem, nem arról, hogy melyikben több/kevesebb a kalória. Tény, hogy a cukormentes energia italban kb semennyi sincs, míg a gyümölcsben van, de míg ha csak energiaitalt fogyasztva akarsz fogyni, úgy taccsra vágod a szervezeted, hogy nem fogod tudni élvezni a karcsúságod. Ezt elhiheted.
2010. jún. 3. 09:44
 10/11 clint ***** válasza:

nos a gyümölcs a vitaminok miatt egészséges, nem pedig a gyümölcscukor miattt... a gyümölcscukor egyébként a leghizlalobb cukor, mert még az izom sem veszi hasznát, még a kristálycukrot is fel tudja használni az izom...

Vitaminokat pedig a zöldségekből is fedezheti, a zöldségben is van szénhidrát, de rosttartalma miatt nehezen szivodik, és ráadásul nem cukor... Szóval nehogy azt mond, hogy ha kihagyja a gyümölcsöt akkor egészésgtelen lesz, mert ez ritka nagy hülyeség... Plusz vitamint szedhet kapszulásan is.

2010. jún. 3. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!