Arimyevery kérdése:
Hogy tudnék átállni a kiegyensúlyozott evésre?
Figyelt kérdés
Nagyon renszertelenül,és hülyén eszek. Valamiért ha elkezdek édességet enni,kényszert érzek,hogy tovább egyek valami édeset,miközben már nem is kívánom.A rendes ételekből normálisan eszek,de ezzel nagyon nagy a gondom. A mai "édesség adagom" is egy sor csokival kezdődött és ott fejeződött be hogy megettem fél tábla csokit,egy sport szeletet,két db kekszet,és csomó csokis drazsét! Ez egyáltalán nem normális!!! ( ja és persze ezeken kívül megvoltak a főétkezések is) Utálom emiatt magamat!!!!!2017. dec. 11. 21:14
1/1 Mirtiádész válasza:
Hasonló cipőben járok...mindog is irigyeltem azokat, akik beérik egy napra két szem csokival..😂 Mondjuk én is beérem...csak azt még meg kell szorozni hattal...
Én úgy próbálom, hogy ha nasizni akarok, akkor vagy gyümölcsöt eszek, vagy iszok egy teát, eszek mézet vagy belevetem magam a tanulnivalókba..vagy egyszerűen csak belegondolok, hogy ha le akarok fogyni, akkor nem szabad egy darabig. (Mert az a baj, hogy egy-egy szemet lehet, de utána elfog a nem is tudom micsoda és egyszerűen nem bírsz leállni...)
Csupán akaraterő kérdése. Gondolj bele, hogy te ezt nagyon akarod, ezért nem szabad enned. Vagy ha eszel akkor csak kicsit.
(Bocsi, hosszú lett.😂😊)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!