Bírom az ilyen dagadt zsírdisznókat.😂Egész évben "keményen dolgoznak" hogy leadják azt az 50 kiló zsírfelesleget,ebből sikerül 5 kilót leadniuk,aztán olyan magabiztosak,hogy egész decemberben kihagyják a fogyókúrát.Aztán persze Szilveszterre megint felszednek vagy 10 kilót,ráébrednek,hogy még mindig egy dagadt zsírpacák csak még +5 kilóval,így hát megfogadják,hogy jövő évben ezen változtatnak.De persze megint ugyanazt a hibát követik el és egy örökös körforgásba esnek bele.
2017. dec. 9. 11:05
22/27 anonim válasza:
Elég nyersen fogalmaztál.
Egész decemberre felfüggeszteni a diétát tényleg nem a legjobb ötlet. Nálunk nem a nagy evésekről szól az ünnep,meg amúgy a családom is olyan ,hogy nem esznek sokkal többet ilyenkor,sőt talán még mértéktartóak is,Jézus születését ünnepeljük,nem kell halálra enni magunkat,pont elég egy tányér halászlé,egy szelet hal kis krumplival aztán ha befér egy szelet a bejgliből. Másnap még eszünk ebédre a maradékból és ennyi. Akárhogy nézem szilveszterrel együtt is ami szintén nem a nagy evésekről szól,az egész max 4-5 nap, és csak egy étkezés kalóriadúsabb. Én nem függeszteném fel a diétát,de mindenki maga tudja,hogy neki mi a célja vagy mikor akarja azt elérni. Én pl minél előbb szeretnék lefogyni így nálam kizárt a szünet,de lehet valaki egy év múlva akarja a fogyást,szóval relatív. PLusz véleményem szerint nem azon a 2-3 db szelet sütin fog múlva a diéta sikere.
2017. dec. 9. 11:42
23/27 anonim válasza:
nem azon az 1 héten fog múlni..
2017. dec. 9. 11:45
24/27 anonim válasza:
Öccsémm....zsírdisznó?! :D
Ejj. Amúgy igazad van. Ezért is lettem lepontozva, mert azt írtam nem fogadok el mindent, amit elémtolnak (édesség halmok és társai).
2017. dec. 12. 08:23
25/27 anonim válasza:
Nyugi én is le lettem pontozva csak mert azt írtam hogy nem szakítom félbe a diétát :D egy eldöntendő kérdésben nem tudom mi lepontoznivaló van. 4. voltam
2017. dec. 12. 08:31
26/27 anonim válasza:
21! Miért, személyesen is ismersz ilyen "zsírdisznókat", meg a diétázási szokásaikat? :) Mondjuk apád meg anyád is ilyen, hogy ennyire mélyen tisztában vagy vele, hány kilót fogynak egy évben?
2017. dec. 13. 06:29
27/27 anonim válasza:
#26 A családomban mindenkinek normál testtömege van.Amúgy ne vedd komolyan,amit írtam.Erre az oldalra csak trolkodni járok fel. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!