Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki írna nekem írni egy...

Valaki írna nekem írni egy heti diétás étrendet?

Figyelt kérdés
Menüt. Egességeset,de lehetőleg kevesebb zöldséggel

2015. ápr. 28. 23:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasert,nem magyar vagyok.
2015. ápr. 28. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

"Egességeset,de lehetőleg kevesebb zöldséggel"

Lehetetlen

2015. ápr. 28. 23:53
 3/3 anonim ***** válasza:
34%

Pont ez e lényeg, mi honnan tudjuk, hogy mennyi zöldséget szeretnél enni?

Hogy milyen zöldségeket szeretnél enni?

Hogy milyen húst? Hogyan készítenéd el?

Ennél-e tojást, olajos magokat? Mennyit? Mennyi zsírt ennél? Nekem a kevés ch - sok zsírfogyasztás a jó, de nem tudhatom, hogy neked mi.

Ezért értelmetlen étrendet írni. Te tudod mely alapanyagokat szereted, te tudod miben hiszel - mi egészséges (szerintem a sokféle zöldség, hús, tojás, halak egészségesek, gyümölcs fogyás alatt nem kell, gabonák és tejtermékek meg részemről felejtősek)

Kb. nyiss ki egy szakácskönyvet, nézd meg mely étel nem lisztes-cukros, készítsd el ami NEKED jó, és ugye fontos, hogy egészséges ételekből sem kell túlenni magunkat, ha fogyni szeretnénk.

Lisztes, cukrozott ételekkel szerintem különösen vigyázni kell, de ez nem azt jelenti, hogy aki müzlit eszik (gabona) az nem fogyhat le.

2015. ápr. 29. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!