Hogyan állithatnék össze egy épkézláb diétás étrendet?
Mától három hónapom van rendbehozni a testem. 95 nap. Heti kétszer teremben tornázunk: sétálógépes edzésen leszek egyszer és egyszer spinningen. Ezenkivül súlyzós edzéseket szeretnék beiktatni-ezekre minden adott itthon-és futást. BiotechUsa ultra loss-t vettem, ez most elég olyan 15 napra (utolsó étkezésként).
Az étkezést 8 órára osztottuk szét. 8 óra alatt 5x eszem.
A mai napom:
-ránotta ami belesütöttem egy virslit, paprika és abonett 2 szelet.
-tejberizs
-brokkolikremleves
-csirkemell zöldségágyon (ez vár rám fél5kor)
-torna után a shake.
Kritikát kérnék, segitséget. Izmosodni szeretnék, a súlyomat ideálisnak találom. Milyen szert vegyek még? Elég a shake?
156/53/27éves lány
Szer nem kell,táplálékkiegészítőt vehetsz...
Fontossági sorrendben: multivitamin-és ásványianyag csomag,izületvédő,tejsavó fehérje.Az étrended elég tré.Sokkal tisztábban kéne enned! Kerűld a feldolgozott élelmiszert (pl.virsli)! Napi 2 g fehérjét és 2,5-3 g szénhidrátot fogyassz testsúlykg-ként ill. 2-3 evőkanál telítettlen zsírt!Természetesen a kaját alapanyagszintén mérd!
Koszi! Eseteg lehetek pofatlan, es kerhetek egy mintaetrendet? Meg még sok sok hasznos tanacsot:-)
:-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!