Ez a napi menü jó szerintetek?
Reggeli:50 g zab+1 kis pohárnyi tejjel+1 db közepes banán összenyomva,édesítőszerként használom+1 kis alma összevagdosva és hozzáadva.
Tízórai:5 ek.görög joghurt(natúr)+2 közepes méretű kajszibarack(összevagdosva és hozzáadva)
Ebéd:100 g sárgaborsófőzelék(sárgaborsó,víz,só és borsó van benne)+ 125 g Pulyka darálthúsból "steak"(pulyka combfilé darálthús+1 db tojás+ 2 ek. saját,házi készítésű kenyérmorzsa/rozskenyérből)sütőben sütve,sima olajjal egy kicsit megsprayzve(de hülyén hangzik :D )
Uzsonna:1 kis fürt szőlő
Vacsora:1 darab közepes méretű csirkecomb+saláta(Paprika,Paradicsom,Hagyma,Fokhagyma,Só,Ecet,Kis víz,kiskanál olaj/nem gondolom,hogy ez az olaj számít,ugyanis beteszem a hűtőbe a salátát egy fél órára,majd miután kivettem,leöntöm a levét.)
Ma 30 perc erősítőedzést csináltam fenékre,combra.....Általában mindig 1 órát csinálok,de ma későn keltem és nagyon elhalasztgattam,így ennyire volt csak időm.
Szóval,szerintetek egy ilyen menü jó?
Nem tűnik rossznak (már akinek az ilyen stílusú fekszik, nincs étrend, ami mindenkinek jó), de ha nem tudod kb. a makrókat, akkor meg nem mondom, hogy mennyire jó, én pedig nem írogatom be. Ami a kalóriát illeti, arról akkor sem tudnék nyilatkozni, hiszen nem tudhatom, neked mennyi kell.
Hogy mi a darált, kirántott húsban a steak, azt mondjuk nem értem, de nem baj.
50 g zab rengeteg plusz a banan.
én max 25-30 grammot eszem.banant kihagynam, vagy csökkentenem, a szőlő sem dietas.üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!