Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a napi menü jó szerintetek?

Ez a napi menü jó szerintetek?

Figyelt kérdés

Reggeli:50 g zab+1 kis pohárnyi tejjel+1 db közepes banán összenyomva,édesítőszerként használom+1 kis alma összevagdosva és hozzáadva.

Tízórai:5 ek.görög joghurt(natúr)+2 közepes méretű kajszibarack(összevagdosva és hozzáadva)

Ebéd:100 g sárgaborsófőzelék(sárgaborsó,víz,só és borsó van benne)+ 125 g Pulyka darálthúsból "steak"(pulyka combfilé darálthús+1 db tojás+ 2 ek. saját,házi készítésű kenyérmorzsa/rozskenyérből)sütőben sütve,sima olajjal egy kicsit megsprayzve(de hülyén hangzik :D )

Uzsonna:1 kis fürt szőlő

Vacsora:1 darab közepes méretű csirkecomb+saláta(Paprika,Paradicsom,Hagyma,Fokhagyma,Só,Ecet,Kis víz,kiskanál olaj/nem gondolom,hogy ez az olaj számít,ugyanis beteszem a hűtőbe a salátát egy fél órára,majd miután kivettem,leöntöm a levét.)

Ma 30 perc erősítőedzést csináltam fenékre,combra.....Általában mindig 1 órát csinálok,de ma későn keltem és nagyon elhalasztgattam,így ennyire volt csak időm.

Szóval,szerintetek egy ilyen menü jó?

2017. szept. 1. 14:30
1 2
 1/15 anonim válasza:
Ne haragudj meg, de hány kiló vagy, hogy nálad ez a menü fekszik?
2017. szept. 1. 15:01
 2/15 A kérdező kommentje:
80 akármennyi.....Jah és heti 3 kardió(1 óra)+3 erősítő,tonizáló edzés81 óra),azaz összesen 6 óra kemény edzés...Amúgy semmi bajom az étrendemben,csak látni akartam mennyi butthurt emberke van,akik majd belekötnek.Na mégis,ebben az étrendben mi a kalóriabomba?
2017. szept. 1. 15:08
 3/15 A kérdező kommentje:
A sárgaborsófőzelékben bors van,nem borsó.. :D
2017. szept. 1. 15:22
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem tűnik rossznak (már akinek az ilyen stílusú fekszik, nincs étrend, ami mindenkinek jó), de ha nem tudod kb. a makrókat, akkor meg nem mondom, hogy mennyire jó, én pedig nem írogatom be. Ami a kalóriát illeti, arról akkor sem tudnék nyilatkozni, hiszen nem tudhatom, neked mennyi kell.

Hogy mi a darált, kirántott húsban a steak, azt mondjuk nem értem, de nem baj.

2017. szept. 1. 15:45
 5/15 anonim ***** válasza:
47%

50 g zab rengeteg plusz a banan.

én max 25-30 grammot eszem.banant kihagynam, vagy csökkentenem, a szőlő sem dietas.üdv

2017. szept. 1. 15:57
 6/15 A kérdező kommentje:
Kb.1500 kalória...még kevés is...Makrókat sosem nézem,kalóriát sem....Nagyjából mindenből tudom,mennyit eszek egy nap...Ennyi edzés mellett,fogyás reményében még kevés is az étrendem....
2017. szept. 1. 15:59
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
jajj ugyan már... Nyugodtan felezheted az adagokat, ne számíts így fogyásra. Hosszútávfutó vagyok, 50 kg én ezzel az étrenddel nagyban súlyt tartok heti 40-50 km-rel.
2017. szept. 1. 16:02
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem számítok a fogyásra,tudom,hogy folyamatosan fogyok...Normális,emberi tembóban......120 kg voltam...most vagyok 83 körül.Jah...tényleg csak sülyt tartok...bwahahahaha...
2017. szept. 1. 16:11
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
jézusom, akkor meg minek írod ki ezt a kérdést, ha biztos vagy benne h jó........... f*ck logic
2017. szept. 1. 16:21
 10/15 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki,mert elegem lett a sok önjelölt táplálkozás szakértőből,akik 40 kilósan osszák az észt....Akik lelkiismeretfurdalást okoznak néhány embernek,ha vacsorára,meg mer enni egy almát...meg ilyenek...Bless ur soul
2017. szept. 1. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!