Ketogén diétára menü?
Tojás, bármilyen hús.
Reggeli: tojásrántotta, bacon
Ebéd: Steak zöldsalátával
Vacsora: Sült csirkecomb
Tökmindegy, mi a napszak, az étel az étel. Illetve ez emberfüggő, de nagyon sokan így vagyunk vele :)
Tükörtojás, rántotta, főtt tojás, töltött tojás... Zöldségekkel vagy anélkül. A zöldségek a rántottában benne is lehetnek.
Sült zöldségek, tojással, olajos maggal vagy anélkül. Én zöldséggel enném, de én ilyen vagyok, a lecsót is nyers uborkával eszem.
Sült vagy másmilyen hús zöldségekkel vagy anélkül.
Olajos magvak. Simán, magropogósként, magkenyérként, megvan ez utóbbiak előnye.
Sokan szeretik a bulletproof kávét, s elintézik belőle a reggelit, ennek megítélése vegyes, nálam pedig felesleges és bele se fér a kalóriakeretembe.
Ott vannak a tejszínes, sajtos ételek is, ha valaki sima ketós és eszik ilyeneket.
Persze szinte bármit lehet ketósan csinálni, bár tuti nem mindenki nézi jó szemmel az édességeket, palacsintákat, krémes tortákat :D Szerintem sem ezekre kell alapozni, habár ha valaki olyan fajta, felőlem teheti azt is, bár ketóban az ember édességigénye vissza szokott esni s nem is tartom lelkileg egészségesnek a napi édességezést, legalábbis a magam számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!