Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul vagyok, tegnap...

Nagyon rosszul vagyok, tegnap telizabáltam magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap nem mentem suliba és csalónapot tartottam, mert nagyon rossz kedvem volt, csomót sírtam is és túlzásba estem.

Visszagondolva ezeket ettem:

Reggel: egy tányér sütemény(2 zserbó, 2 dominó, 4 kókuszgolyó, 1 krémes és 1 berliner) mellé 7deci kakaó.

Délelőtt: 1 kakaós csiga, 1 túrós táska, egy csomag(4db) kinder pingu, fél kiló csokipuding.

Délben: 3szelet rántotthús(karaj) fél kilo sültkrumplival, 3db csokis muffin.

Délután: fél vödör(400g) mini vaniliás karika, egy doboz(500g) epres joghurttal, egy sajtburger és egy nagy szelet lekváros kenyér.

Este: 45centis pizza(sonkás, gombás, kukoricás, sok sajttal) és egy liter tej.

Este 11 után: melegszenya 2 kifliből, amin minden volt, amit találtam otthon(4 féle szalámi, 2 féle sajt, szendvicskrémek, májkrém, pástétom, ketchup, majonéz, mustár).

Emellett megittam 2 liter kolát, fél liter energiaitalt, 3 topjoyt, 1 liter nemtudommilyen üdítőt.

Hajnalban 3x hánytam, ma már 5x volt hasmenésem és nagyon fáj a hasam.

Mit tegyek? Vmi tea vagy gyógyszer?

(Nem kell leírkálni, hogy milyen sz@r vagyok, meg hogy legközelebb ne egyek, mert azt magamtól is tudom).

13/L 140/70(most így már lehet 80😭).

2017. nov. 18. 14:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyen szar az önkontrollod megértem, hogy kidobott.

Vgy nála is disznó mód összezabálsz minden moslékot?!

Ocsmány, az egész kajád egy kalap fos, megérdemled, hogy rosszul vagy.

2017. nov. 20. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!