Nagyon rosszul vagyok, tegnap telizabáltam magam, mit tegyek?
Tegnap nem mentem suliba és csalónapot tartottam, mert nagyon rossz kedvem volt, csomót sírtam is és túlzásba estem.
Visszagondolva ezeket ettem:
Reggel: egy tányér sütemény(2 zserbó, 2 dominó, 4 kókuszgolyó, 1 krémes és 1 berliner) mellé 7deci kakaó.
Délelőtt: 1 kakaós csiga, 1 túrós táska, egy csomag(4db) kinder pingu, fél kiló csokipuding.
Délben: 3szelet rántotthús(karaj) fél kilo sültkrumplival, 3db csokis muffin.
Délután: fél vödör(400g) mini vaniliás karika, egy doboz(500g) epres joghurttal, egy sajtburger és egy nagy szelet lekváros kenyér.
Este: 45centis pizza(sonkás, gombás, kukoricás, sok sajttal) és egy liter tej.
Este 11 után: melegszenya 2 kifliből, amin minden volt, amit találtam otthon(4 féle szalámi, 2 féle sajt, szendvicskrémek, májkrém, pástétom, ketchup, majonéz, mustár).
Emellett megittam 2 liter kolát, fél liter energiaitalt, 3 topjoyt, 1 liter nemtudommilyen üdítőt.
Hajnalban 3x hánytam, ma már 5x volt hasmenésem és nagyon fáj a hasam.
Mit tegyek? Vmi tea vagy gyógyszer?
(Nem kell leírkálni, hogy milyen sz@r vagyok, meg hogy legközelebb ne egyek, mert azt magamtól is tudom).
13/L 140/70(most így már lehet 80😭).
Hát ha ilyen szar az önkontrollod megértem, hogy kidobott.
Vgy nála is disznó mód összezabálsz minden moslékot?!
Ocsmány, az egész kajád egy kalap fos, megérdemled, hogy rosszul vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!