Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul vagyok, tegnap...

Nagyon rosszul vagyok, tegnap telizabáltam magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap nem mentem suliba és csalónapot tartottam, mert nagyon rossz kedvem volt, csomót sírtam is és túlzásba estem.

Visszagondolva ezeket ettem:

Reggel: egy tányér sütemény(2 zserbó, 2 dominó, 4 kókuszgolyó, 1 krémes és 1 berliner) mellé 7deci kakaó.

Délelőtt: 1 kakaós csiga, 1 túrós táska, egy csomag(4db) kinder pingu, fél kiló csokipuding.

Délben: 3szelet rántotthús(karaj) fél kilo sültkrumplival, 3db csokis muffin.

Délután: fél vödör(400g) mini vaniliás karika, egy doboz(500g) epres joghurttal, egy sajtburger és egy nagy szelet lekváros kenyér.

Este: 45centis pizza(sonkás, gombás, kukoricás, sok sajttal) és egy liter tej.

Este 11 után: melegszenya 2 kifliből, amin minden volt, amit találtam otthon(4 féle szalámi, 2 féle sajt, szendvicskrémek, májkrém, pástétom, ketchup, majonéz, mustár).

Emellett megittam 2 liter kolát, fél liter energiaitalt, 3 topjoyt, 1 liter nemtudommilyen üdítőt.

Hajnalban 3x hánytam, ma már 5x volt hasmenésem és nagyon fáj a hasam.

Mit tegyek? Vmi tea vagy gyógyszer?

(Nem kell leírkálni, hogy milyen sz@r vagyok, meg hogy legközelebb ne egyek, mert azt magamtól is tudom).

13/L 140/70(most így már lehet 80😭).

2017. nov. 18. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
1 nap alatt nem fogy 10 kilót felhízni, nyugi. Brutális nap volt. Nem volt okod ennyit enni, akármitől is voltál szomorú. A probléma ugyanott van, mint tegnap, de a testedet kitetted egy "kis" sokknak... Hagyd, h a szervezeted kitisztuljon, max igyál fekete teát, az megnyugtatja a gyomrot. Ügyelj, h több ilyen ne legyen
2017. nov. 18. 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Huh látom, h te picit túlsúlyos is vagy :/ Anyudék nem szóltak rád, h 11 után már nem kéne enned? Az én szüleim mindig figyelmeztettek, pedig sosem voltam túlsúlyos, ezzel elkerülve, h még véletlenül se legyek az...
2017. nov. 18. 16:36
 3/11 A kérdező kommentje:

Elutaztak. 3napra.

Tesom meg lelépett.

A palim meg dobott.

És összevesztünk a legjobb barátnőmmel...

2017. nov. 18. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
A palid dobott. 13 éves vagy. Úristen még hányszor fognak rajtad végig taposni. És a legkisebb gond egy pasi lesz... Akkor majd addig fogod tolni majd a kaját, míg 180 kg nem leszel? Mert bocsi, de 13 évesen 140 centiként 70 kg-nek lenni... Ez így durva. Én vagyok 167 cm-mel 70 kg és fogyózok.. Azzal, h teleetted magad, valami megoldódott? Palid visszament? Barátnőddel kibékültél? Ne haragudj, ha durván fogalmazok, de picit gondolkodj el ezen. Ha az életben bármi gond lesz, amiből millió lesz majd, akkor letámadod a hűtőt és inkább magadat teszed tönkre? Gondold végig...
2017. nov. 18. 17:27
 5/11 A kérdező kommentje:
TUDOM
2017. nov. 18. 17:32
 6/11 anonim ***** válasza:
MÉG MOST GONDOLKODNÉK EZEN, amit az utolsó válaszoló írt. Abszolút nem vicces, és eléggé böki nekem is a csőrömet, h a szüleid, h tudták egyáltalán hagyni, h 70kg-ot elérd 13 évesen. Kérj segítséget a szüleidtől. És türtőztesd magad. Tudom, h idegből enni a legnyugtatóbb, de amikor ilyen van, akkor gondold végig, tedd fel magadban a kérdést: Megéri magamat büntetni és magamnak ártani? Ez segít a problémán?
2017. nov. 18. 18:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy szar. Ilyet ne is írj. Amúgy sajnos igazuk van . A kaja nem old meg semmit. Én is ebbe a hibába estem és híztam meg. Most fogyózok és ha gáz van akkor Rubint Réka tornáit csinálom. Lefáraszt kegyetlenül és jobban nyugtat mint a kaja. Ezt próbáld ki legközelebb . Egy fárasztó edzés után nem fog a kaja eszedbe jutni. Amúgy én is tudok zabálni de ennyit még én sem ettem össze mint te. Ne aggódj egy nap alatt nem lehet meghízni.
2017. nov. 18. 19:54
 8/11 A kérdező kommentje:

TUDOM..

Kértem, hogy ne írjatok ilyen válaszokat..

Mert tudom, hogy rosszul tettem.

Ma nem ettem semmit.

Holnaptól folytatom a fogyókúrát.

Ma megmozdulni sem bírtam.

2017. nov. 18. 19:55
 9/11 anonim válasza:
Jézusom... Ennyi mindent egy nap alatt... En a felet sem bírnám megenni. Egyebkent nem hiztal egy nap alatt 10kilót, az lehetetlen lenne. Ahogy az első válaszoló is mondta, nem kell csinálnod semmit csak hagyd hogy a gyomrod kitisztuljon. Ne gondoltad egyebkent hogy na jo ezt mar nem eszem meg mar csak azért is mert ki fogom hányni? Otthagyott a palid... Milyen pali? 13évesen? Es akkor mar egyből a beledet kell agyontomni?
2017. nov. 18. 20:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Oooooooh es en meg azthittem csalonapom volt ma!xddddd 2mézes zsemle, 2tanyer csirkepaprikas nokedli,2pizzaszelet,4muffin:Dd de akkor aztmondtam ez semmi a tuedhez kepest.Amugy ilyen velem is volt h teleettem magamat,ittam 2pohar kolat az segitett.Ilyenkor beindul az emesztes es megkonnyebbulsz nalam bevalt!
2017. nov. 18. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!