Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Annyira rosszul lettem majdnem...

Annyira rosszul lettem majdnem osszeestem anya elott a boltban, mi tortenhetett?

Figyelt kérdés
Mar egy jo ideje sulyt tartok 1900kcalt eszem.Reggelire megettem 3toast kenyeret kaveval es csirkemellsonkaval,mar akkor ereztem valami nincs rendben de azert elindultam anyaval vasarolni.A boltban mar fagyosak voltak a kezeim faztam nagyon es ramjott az ajulas szele,kifutottam a boltbol anyanak szoltam h faj a hasam kimegyek (ugyh errol nemtud) es levegoztem kicsit jobb is lett aztan beultunk a kocsiba es ott annyira rosszul votlam le kellett huzni az ablakot mert nemtudom jol esett az a hideg levego.Aztan hazaertunk es gyorsan megmostam a kezeimet hidegvizzel meg az arcomat is es felpakoltam magasra a labaimat.Nemtudom mi lehetett ez,de borzaszto volt.Az elobb felalltam es megint picit ramjott ez.Lehet hogy tul keveset eszek meg mindig?? Most keszul a sutoben a rakotthusos tejszines krumplim,miutan megeszem remelem jobban leszek.De most nagyon megijedtem.. ui: egy 18 eves lany.
2017. nov. 4. 11:34
 1/5 anonim válasza:
100%
Lehet leeset a vérnyomásod vagy a vércukrod egyél több szénhidrátot lehet esetleg az a baj ...ha nem javulsz akkor ügyellet
2017. nov. 4. 12:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem eleg sok szenhidratot eszem,szoktam magamnak sutiket csinalni szuflet,poharas turos suti,zabkasat,eszek cerbona szeletet illetve zabszeletet,banant is mostansag.Nem ertem de nagyon rossz "elmeny" volt ez az egesz.Amugy most mar ettem es jol vagyok,de felek megint megtortenik es akkor mar tenyleg el is ajulok.
2017. nov. 4. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ájulás környékezne, nem irkálnál kisregényt. Lehet, hogy terhes vagy?
2017. nov. 4. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos valami agyhalott nők lapjás fogyókúrát csinálsz.
2017. nov. 4. 13:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Szuz vagyok xdddd amugy nem fogyozom mondom sulyt tartok,most is eppen csokit eszem ugyh semmi ilyesmi.Mostanra teljesen elmult ez az ajulas feeling.
2017. nov. 4. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!