Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anya miért nem szeretné, hogy...

Anya miért nem szeretné, hogy szép legyek? 14/L

Figyelt kérdés
Annyira fáj... 20 BMI, mégis ha szembejön velem egy fiú az utcán, nem az van az arcára írva, hogy "hűha, ennek a lánynak ideális testsúlya van", hanem, hogy "na, már megint itt egy rozmár". Igazából én sem akkor kapok sírógörcsöt, amikor ráállok a mérlegre, inkább, mikor lemérem a testrészeimet, és ha belenézek a tükörbe, s egy tehén köszön vissza... 70 cm a derékbőségem - oldalháj a köbön -, széles csípőm van, vastag combjaim. Nem érdekel ha anorexiás leszek, nem érdekel ha nem érdekel, ha legyengül a szervezetem, nem érdekel semmi! Nem akarok mást, csak fogyni, fogyni, fogyni! Le akarok fogyni. Az iskolában nem eszek semmit, de így is, mikor hazaérek, anya már őrült nagy dózisú étellel vár, és ha azt merem neki mondani, hogy nem vagyok éhes, elkezd ordítani. Az a fajta ember, akinek a szeretet az evésben nyilvánul meg. Még ott van a vacsora és az uzsonna is, amik szintén "kötelezőek". Ő azt mondja, hogy gyönyörű vagyok. Hát persze, hogy így gondolja, hisz általánosságban minden szülő a saját gyermekét tartja a legszebbnek, de a vak is látja, hogy disznó vagyok. Nem napi 200 kcal-t akarok enni, hanem mondjuk 1200 at, persze ez szerinte halálosan kevés. Mit csinálhatnék???
2015. dec. 1. 20:15
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
36%
fordulj a háziorvosodhoz, hogy beszéljen anyukáddal, ne veszélyeztesse az egészségedet.
2015. dec. 1. 20:21
 2/34 anonim ***** válasza:
96%

sportolsz valamit??

mert ha nem,akkor itt az ideje elkezdeni.

és ne fogyózz/diétázz, inkább élj egeszsegesen.

2015. dec. 1. 20:25
 3/34 A kérdező kommentje:
Hahaha, az kicsit nehéz lesz, ugyanis a háziorvos asszisztense.
 4/34 anonim válasza:
38%

Legjobban hízni koplalással lehet.

Kérdezz meg erről egy orvost.

Napi 1500 kcal mindenképpen belefér mindenkinek.

Feltételezésem szerint Neked is.

Lehetőleg egyszeri evéssel vegyél be kb ennyit, a többi étkezésnél joghurt+benne valami fehérjepor (Insumed vagy hasonló mindegy amit boltban is elég olcsón megkapsz).

5/34 A kérdező kommentje:
De a közvélemény szerint az izmos nők rondák.
2015. dec. 1. 20:26
 6/34 anonim ***** válasza:
93%
nem azt mondtam, hogy gyúrd ki magad, hanem, hogy sportolj, a 2 nem egyenlő...
2015. dec. 1. 20:28
 7/34 anonim ***** válasza:
96%
Egyél egészségesen,sportolj.
2015. dec. 1. 20:33
 8/34 anonim ***** válasza:
97%
Azért ahhoz baromira kell edzeni, hogy belekerülj a rondán izmos kategóriába. Izmok nélkül sosem leszel feszes.
2015. dec. 1. 20:34
 9/34 anonim ***** válasza:
98%

Miből akarsz fogyni. Így is vékony lehetsz. 20-as bmi tök normális. Biztos nem vagy disznó.

Te csak bebeszéled magadnak, hogy mások mit gondolnak, amikor rád néznek.

Valami gond van a fejedben.

2015. dec. 1. 20:35
 10/34 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem ülj le, beszélgess el anyukáddal és sürgősen forduljatok orvoshoz, ugyanis erős testképzavaraid vannak.
2015. dec. 1. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!