A megcsalást hogy lehet megbocsátani? Történetesen nem történt meg mert a lány nem akart vele találkozni csak a leveleket találtam meg. Amiben írta hogy milyen szép a lány és szeretné megismerni.
Mi 5 éve vagyunk együtt én nagyon szeretem. Bocsánatot kért együtt sírtunk. Szerintetek van még esély arra hogy jól működjön a kapcsolat. Akkor történt mindez mikor úgy éreztem igazán minden a legnagyobb rendben volt és ugyanúgy szerelmes voltam mint az elején.
Hogyan lehet túl élni egy ilyet?
Az a lány szép magas és vékony...
Én sose voltam se szép se vékony. Nem a kapcsolatunk alatt híztam meg.
Ráadásul jó résen lenni, mert lehet, hogy te se tekintesz már rá sose ugyanúgy. Talán egyszerűbb így, hogy elméletileg nem történt semmi, de a projekt akkor is beindult, miatta nem is állt volna le.
Asszem ha én a sokak szerint éretlen felfogásommal egy szűk évtizedet nyugiban megvoltam egy nem igazán magas vagy vékony lány mellett, aki ráadásul ideje nagy részében igen önző és figyelmetlen is, akkor a te párodnak se lett volna nehéz dolga. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!