Anya miért nem szeretné, hogy szép legyek? 14/L
26
"disznó vagy"
Én is erről beszéltem!!! Nem vagyok anorexiás, elég messze vagyok tőle! De már volt 15-ös BMI-m is. Nem vagyok testképzavaros, 70 centis derekat ti minek neveznétek, ha nem kövérnek? Az a poén, hogy anyának fiatal korában 54!!!!!!!! centis dereka volt, vékony csípője és pipaszár lábai, és az a poén, hogy ő genetikailag ilyen. Állítólag a nagymamáiiim is nagyon, vonzó, csinos, fiatal nők voltak pár tíz éve. Csak én vagyok dagadt. Kezdem azt képzelni, hogy örökbefogadtak, annyira nem hasonlítok rájuk :/ Köszönöm a válaszokat :/
"70 centis derekat ti minek neveznétek, ha nem kövérnek"
normálisnak. Nekem 80 fölötti, na az nem néz ki jól, de még ezt sem nevezem kövérnek. Mások sem neveznek annak, sokan nem is értik, miért akarok még fogyni... Ja, mert ruhában látnak, minden felesleg hason van.
Nézd, az OK, hogy fogyni akarsz még kicsit. De ez a "jajjjj de kövér vagyok, nem eszek semmit, anya gonosz, mert azt akarja, hogy egyek, ez szörnyű, inkább az anorexia" hozzáállás tényleg tinihiszti, ahogy már írták. Tegyél érte és formásodj, annyi. Másoknak 50 kiló feleslegük van s még ők sem sírnak általában, hanem igyekeznek változtatni.
Amúgy ha 1200 kcalt akarsz enni, akkor miért nem eszel az iskolában? Csak érdekel, bajnak nem feltétlenül baj, bár elég szokatlan az időszakos böjt gyerekként... S otthon is tiltakozol, de akkor MIKOR akarsz enni és mit? Szerintem ha normálisan eszel, akkor édesanyád sem nyom le a torkodon még többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!