Rosszul vagyok az evéstől mit tegyek?
Június óta tudatosan tobbet eszek mint előtte, sikerült is hiznom 6 kilót. Edzésre is járok mellette, ugyanakkor mostanaban egyre inkabb azt veszem észre, hogy rosszul vagyok 2-3 falat utan. Viszont egész nap éhes vagyok. Világ életemben sovány voltam most végre hiztam nehány kilót es kezdek valahogy kinézni es nem tudom hogyan tovább mert alapból utalok enni de másképp nem megy. Segítsetek pls
21 F 182cm 64kg
Eddig egészséges voltál?
Nem feltétlenül kell zabálni, akkor sem, ha sovány vagy. Manapság menő elhízni, zabálni. Ez lett a népbetegség. Ha sovány vagy, a csapból is az ömlik hogy tutira beteg vagy, egyél. Valószínűleg azért vagy rosszul, mert most nyírod ki a szervezetedet a sok evéssel, nemes egyszerűséggel. Én két gyereket szültem iszonyat soványan, problémamentes terhességeim és gyors, könnyű szüléseim voltak. Totál egészséges vagyok. A súlyom miatt kiemelten figyelek az étkezésre, de eszem ágában sincs erőltetni. Terhesség alatt az én figyelmemet is felhívta rá több (!) orvos is, hogy ne zabáljak össze minden szrt (mert amúgy én is sok egészségtelen dolgot tudok lenyomni). Azt is kiemelték, hogy a hirtelen hízás az én szívemet ugyanúgy terheli, mint egy 60 kg - os nőét. Tehát az hogy sovány vagy, még nem ok arra hogy lapátold magadba a kaját! Van, aki ilyen. Te egy kövér emberrel ellentétben nem cipelsz felesleges, káros terhet. A kövérség és a soványság más tészta. Amennyiben odafigyelsz a rendszeres, egészséges étkezésre, a szervezeted megkap mindent, amire szüksége van. 10 kg zsírnak nem sok hasznát veszed. Hidd el, ha rendszeresen étkezel és jókat, van annyid, amennyi KELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!