Evéstől rosszul lesz a macskám, viszont folyamatosan éhes és nem hízik akármennyit eszik, sovány. Bármi ötlet?
A macska mindig folyamatosan enni kér, ezért nagyon oda kell figyelni, mert hajlamos túlenni magát, amennyit adsz neki, annyit eszik.
Mivel eteted? A soványsága lehet attól is, hogy nem megfelelő kaját adsz neki. A macskád még fiatal, így erre mégjobban oda kell figyelni, a kismacska más táplálékot igényel, mint a nagy.
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom, hogy kiscicánál mennyi esély van cukorbetegségre vagy ilyesmire. Minőségi kaját eszik, de az elején olcsó konzervet adtam neki, de nem volt ilyen rosszul tőle, most már a minőségi konzervet sem adhatom neki, mert teljesen felpuffad és nyög meg fekszik rosszul lesz, büfög mintha kihányná mindjárt. De csak evéstől, ha nincs a hasában semmi jól van. Szóval most tápot adok neki attól, nem lesz ennyire rosszul, most nézem meg a Royal canin gastro intestinallal mi lesz. De a lényeg sztem ugyanaz marad, még ha ettől nem is lesz annyira rosszul, hogy valami van vele, mert nem kéne rosszul lennie a kajától még ha nem is olyan jó minőségű is.
Azért eszi túl magát mert éhes, amit nem is csodálok mert sovány és nem is hízik. Amúgy próbálnék normál adagot adni, csak akkor adok többet ha nagyon kéri.
Amúgy annyira nem vészes az állapota, meg az állatorvos se lát rajta semmit, csak nem tudom mi van, valami biztos van vele. Ha esetleg valakinek volt hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!