Szerintetek jó ötlet lenne ha csinálnék egy folyamatosan frissülő honlapot a menhelynek?
Egerben lakom, az itteni menhelynek bár van honlapja, de azon a gazdit kereső kutyákról nincs fent sok minden. 15 éves lány vagyok, a szünidőben egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Arra gondoltam, hogy fogom a fényképezőmet, elballagok a menhelyre és lefotózok minden kutyát egyesével. Elég jól értek a képszerkesztéshez, honlapépítéshez (gportál) és tudnék csinálni egy jó kinézetű honlapot a menhelynek. A baj az, hogy a legtöbb kutyusnak neve sincs, mivel ugye folyton cserélődnek.
Szerintem ha az összes kutya felkerülne a netre sokkal-sokkal nagyobb érdeklődés lenne irántuk és jóval többen kerülnének gazdihoz. A menhely vezetőivel nem beszéltem még erről, önkénteskedni voltam már kint.
Sajnos örökbefogadásra nincs lehetőségem, már van egy kutyám és a szüleim nem engednek többet még ideiglenesbe sem., de úgy tennék valamit értük.
probáld joomlával, mi is azzal csináljuk a helyi menhely weboldalát
nézd meg: www.siofokiallatvedo.eu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!