Szerintetek nagyon rosszul eszek?
Pl tegnapi napom:
Reggeli: Biotech Zero Bar fehérjeszelet
Ebéd: 25 dkg félzsíros túró, 1 db frakfurti virsli, 1 paradicsom, 1 fél kaliforniai paprika, 10 dkg kígyóuborka, 1 újhagyma
Uzsonna: 30 dkg sajtos spenót
Vacsora: 1 db Zott monte cseresznyés, 1 golden alma
Ez elvileg 1121 kcal, 80 g fehérje, 73 g ch, 51 g zsír.
Nagyjából minden napom így néz ki, fogyni szeretnék, 160 cm 74 kg vagyok, sportolni is szoktam, viszont szellemi munkát végzek.
Tudom nem tökéletes amiket eszek, de kb ezeket szeretem, nem tudok olyat megenni, amit nem szeretek, pl a csirkét :(
Mit változtathatnék még?
Alapvetően nem rossz, de én kicsit keveslem.
73 g ch?
Szerintem ez kevés picit.
Ehetnél többet is, ha tényleg sportolsz normálisan.
Kb 10-15 kg felesleged van, az pár hónap alatt lemegy, ha ezt tartod.
Nem rossz, de egy idő után nagyon unalmas lesz. Lehetne kicsit változatosabb is, hogy többféle vitamint, tápanyagot vigyél be. És mehetne több zöldség.
Talán jobb lenne az uzsonnát és a vacsorát megcserélni. Reggelire, vacsorára ehetnél néha pl. tojást is, ne csak tejtermékből meg fehérjeszeletből vigyél be fehérjét.
A fentieken és a csirkén kívül még sok dolog van... Én pár zöldséget kivéve semmit nem eszem az ételeidből, csirkét s tipikus más húst sem, még pár komplett ételcsoport hiányzik és így is bőven van miből válogatnom.
A kalória kevés. Én bedobnék még mondjuk egy kis tojást vagy olajos magvat vagy valamit. De ha az neked túl zsíros, akkor valami gabonát, személyes kedvencem a köles. Millió opció van, biztosan szeretsz még valamit.
6-os:
Hát, aki dagadt mint én ne egyen egész életében rakott krumplit meg rántott húst.
Persze nagyon szívesen enném a kedvenc kajáim: chipset, sült krumplit, bolognait, milánóit, pizzát és társait.
De réges rég lemondtam ezekről! :)
Főtt tojást amúgy szoktam, azt szeretem nagyon és van egy csomó házi tojásom mindig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!