Ha csak zöldséget és gyümölcsöt eszek, akkor rosszul leszek 1 idő után?
nem, kitisztul a szervezeted. Jó hatással lesz rád,néha nem árt egy kis húsmentes időszak. Persze ezt ne véglegesítsd,a hús is szükséges !
amúgy pl gondolj a vegákra..
Jó kérdés, nem próbálom ki, mert ÉN tuti rosszul lennék az első 1-2 nap után (kivéve, ha nem ennék semmit, mert úgy van rá esély, hogy napokig nem), de leginkább fél nap után éhes lennék, NAGYON.
A vegák pedig nemcsak zöldséget és gyümölcsöt esznek, még a nyersvegánok sem, bár azok némelyike már majdnem. Az ember lehet úgy vega/vegán, hogy szinte nem is eszik zöldséget és gyümölcsöt, csak gabonát, szóját és zsírt, más kérdés, hogy ez roppant hülye, egészségtelen ötlet, de van, aki közel áll hozzá. Csak mert az ember elhagyja a húst, nem kap automatikusan észt, ha addig nem volt neki, ez elég világos. Ha pedig a tojást és a tejtermékeket is elhagyja, nagy bajban lesz, ha nem tudja, mit csinál. Az egészséges vegánsághoz ott kell lenni a szeren.
Hm, az aminosavbevitel is bajba kerülhet, igen, de csak ha kevés zöldséget-gyümölcsöt eszik az ember, sokkal már megoldható (csak le kell mozogni a sok szénhidrát miatti energiafelesleget, főleg, ha gyümölcs adja a fehérje nagy részét), de én inkább a zsír miatt aggódnék. Vagy zsírban azért sütnél zöldségeket?
Nekem van egy pici tudásom táplálkozás terén, de nem mernék ennyire egyoldalúan táplálkozni... Biztosabb a változatosság s élvezetesebb is.
mindenkinek köszönöm a válaszát(:
sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!