Szerintetek nagyon rosszul eszek?
Pl tegnapi napom:
Reggeli: Biotech Zero Bar fehérjeszelet
Ebéd: 25 dkg félzsíros túró, 1 db frakfurti virsli, 1 paradicsom, 1 fél kaliforniai paprika, 10 dkg kígyóuborka, 1 újhagyma
Uzsonna: 30 dkg sajtos spenót
Vacsora: 1 db Zott monte cseresznyés, 1 golden alma
Ez elvileg 1121 kcal, 80 g fehérje, 73 g ch, 51 g zsír.
Nagyjából minden napom így néz ki, fogyni szeretnék, 160 cm 74 kg vagyok, sportolni is szoktam, viszont szellemi munkát végzek.
Tudom nem tökéletes amiket eszek, de kb ezeket szeretem, nem tudok olyat megenni, amit nem szeretek, pl a csirkét :(
Mit változtathatnék még?
Bocsi, de hogy beszélhet itt bárki "jó értékekről", miközben rohadtul nincs olyan felnőtt, akinek az alapanyagcseréje ne lenne több, mint napi 1121 kcal!!!!
Ez brutális koplalás és rohadtul be kéne fejezni.
A fehérjeszelet nem reggeli helyett van. A fehérjeszelet arra van, hogy ha napközben rohansz és végképp nincs lehetőséged valami normálisat enni (pl. edzés előtt), akkor azt megoldja, áthidalja, amíg kajához jutsz.
A virsli rohadt fölösleges hulladék, a Zott Monte dettó, viszi a kereted de értelme semmi.
Minimum 1500 kcal-ra kéne beállnod értelmes kajákból.
Szóval igen, nagyon rosszul eszel. Nyilván lehetne még rosszabbul, vannak benne jó elemek, de át kéne gondolnod kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!