Glikémiás index : figyelembe venni vagy sem?
Figyelt kérdés
Itt volt egy kérdés nemrégiben amire egy válaszoló azt irta, hogy a glikémiás index nagyon számit és pl. olyan kajáktól amiknek nagy a glikémiás indexük ( pl.kifli, fehér lisztből készült makaróni, burgonya , stb. ) azok megállitják a fogyást, még hogyha keveset eszünk belőlük akkor is
Nem tudom, hogy ezzel most értsek egyet vagy sem, mert ez a glikémiás index is eléggé új dolog, régebb nem is ismerték és mégse volt minden ember kövér
S még ma is van aki nem ismeri, mert nem mindenki nettezik és mégis letudnak fogyni
Szóval nem tudom mit kéne hidjek
Szerintetek ? Ötletek, tapasztalatok, vélemények ?
2010. máj. 31. 18:51
11/13 anonim válasza:
A cukorbeteg válaszolónak: nem azt vonom kétségbe, hogy a glikémiás index létezö dolog, és cukorbetegség esetén igen hasznos is ismerni, DE fogyókúraként nem feltétlen a legjobb módszer. Nekem egyébként a kérdezö tünik butácskának - elvégre aki cukorbeteg, az is ehet bármit, csak megfelelö mennyiségben - másrészt azt eszik, amire kedve, lehetösége és pénze van, úgyhogy jobb ha nem okoskodsz.
12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 válaszoló : figyelembe se vettem a válaszotokat xD
De örülök, hogy min. 2 percet pazaroltatok vele a szánalmas életetekből
Csáó !!
2010. jún. 1. 08:43
13/13 anonim válasza:
Én abban egyetértek a kérdezővel, hogy engem is például a magas GI-ű ételek (és nem a fehér lisztes, cukros, stb-s dolgokra gondolok), mint például a fehér rizs, engem nagyon eltelitenek, sok-sok órákra. és a rizs nem is egy hízlaló kaja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!