Most mit kéne figyelembe vennem?
Súlyt tartok, heti 2 aerob edzésem van. Tornázni RR-re tornáztam régen, mikor diétáztam, és utána is sokáig, mikor súlyt tartottam - most is tartok - de elkezdtem figyelni hogy nagyon izmos lett a combom :S biciklizni is sokat bicóztam sztem attól is. (168 cm, 53 - néha 52 attól függ - kg vagyok.) Szal ilyen tornák kiesnek...
az utóbbi 3 hétben nem volt edzésem mert először az edzőm volt beteg, karácsonykor elutaztunk rokonokhoz, tehát szünetben nem tudtam edzésre menni, most meg én vagyok beteg...
Tegyük fel hogy mondjuk az 2000 kcalt kell ennem a súlytartáshoz úgy hogy heti 2szer sportolok, de ebben az utóbbi 3 hétben nem volt sport, így a kalkulátor 0 sporttal (ülő életmód/nem aktív életmódra állítva) kiadja hogy 1700-800-al tartom a súlyom. Ilyenkor mit kell figyelembe venni? Egyek továbbra is 2000 kcalt, vagy amikor nem sportolok elég az 1700 kcal?
Csak kíváncsi vagyok, hogy ha ilyen eset előfordulna még egyszer hogy több hétig nem tudnék sportolni, akkor mit vegyek figyelembe?
(a tornát azért írtam hogy nem szeretném, mert azt javasolnátok hogy aerob sport helyett tornázzak, de az nem ugyanaz... mert a torna erősít és én azt nem szeretném :( )
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!