Hát szerintem ez elég sok, az a tábla csoki nem kellett volna, plusz müzliből is vannak jobbak. Holnap egyél könnyedebben, kevesebb kolbász, sok zöldség és gyümölcs (látom, azt ma nem ettél).
2017. nov. 13. 22:13
2/7 anonim válasza:
Gondolom ez a lazsa napod volt ami egyáltalán nem baj.
Egy napi tábla csoki ,kolbász nem borít fel semmit.
De azért hamár egy táblát megeszel egy nap akkor arra lehet következtetni, hogy elvonod magadtól amit nem lenne szabad. Szerintem iktass be egy édeset is az étrendedbe és így biztos nem fogsz egy egész táblát megenni.
Alapjába véve nem sok csak ,,rosszak''=,,szemetek'' amitől éhesebb lehetsz.
2017. nov. 13. 22:24
3/7 anonim válasza:
Ez a "csak bekapok pár falatot" tipikus esete, amiből persze a végén kiderül, hogy csak nassolás volt, semmi normális kaja. Ne csokival, meg joghurttal csapd el a gyomrod, egyél rendes kaját, normál adaggal (normál adag nem egyenlő 3 tányér pörkölt fél kiló nokedlival persze). Mert ha csak ilyen szeletkéket eszel, pszichésen is úgy érzed, hogy hát alig ettél, akkor belefér egy kis keksz, de az se volt sok, akkor egy kis csoki, de az csak uzsonna volt, akkor müzli és a végén ott vagy, hogy egész nap csak ilyen nasikat ettél.
2017. nov. 13. 23:39
4/7 anonim válasza:
Jól bezabáltál minden szrral, már bocs.
2017. nov. 13. 23:47
5/7 anonim válasza:
Aki fogyókúrázik, az minek eszik meg egy egész tábla csokit????? Nem értem. Én nem fogyózom, és mégsem ennék meg egy egész táblával.
A többi szerintem nem sok.
2017. nov. 14. 09:54
6/7 anonim válasza:
Ha még több zsírt akarsz magadra szedni nem. Egyébként elég elcseszett étkezések voltak. Gondolom azt sem tudod mi a napi kalória kereted. Azt meg már nem is merem feltételezni, hogy kiszámoltad mennyi mocskot ettél. Egy tábla csoki uzsiknának nem ok végül is 100 grammjában alig van oly 550-560 Kcal, meg olyan 50-60 gramm cukor. A legegyszerűbb számodra szerintem ha fogod és mindent leírsz amit megeszel egy füzet a menyiségekkel együtt. A legkisebb csepp majonézt azt a kis kocka csokikákát és a falatka akármit is. Egyél úgy ahogy eddig is de mindent írj le. Ha letelt az egy hét akkor nézd meg neten mennyi volt a kalória tartalma és hüledezz egy kicsit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!