Nagyon sokat ettem ma, ha fogyókúrázom éppen? 18/l
164 cm vagyok és 49 kg.Kb 46 kg szeretnék lenni.
Mai napok ilyen volt:
Reggel 10:Cerbona müzliszelet
Ebéd:1 tányér krumplifőzelék
Fél 3-kor elmentem kocogni,2 km-t.
Fél négykor:ettem még egy tányér krumplifőzeléket
Hatkor:2 virslit,kenyér nélkül,1 paradicsommal és kb 10 szelet kígyó uborkával.
Nem vagy kövér, nem kell fogyókúráznod. 164 cm, 49 kg is rendben van.
De nem, nem ettél túl sokat.
Hát nem sok hasznos tápanyagot vittél be. Kalóriát se. Ez már majdnem koplalás.
Miért akarsz 46 kg lenni? A te magasságodhoz a 49 is kevés kicsit.
Azért fehérje nem ártana kicsit nagyobb mennyiségben, azt hiszem.
Bár nem tudom, milyenek a napjaid, ez csak egy. Gondolom, szinte mindannyiunknak vannak kiegyensúlyozatlan napjai, ez nem gond, de általában azért legyen rendben az étkezés.
Elég kicsi a súlyod, én inkább tömegelnék, de persze nagyon kevés izommal simán lehet pici felesleged s van, aki fél a normális mennyiségű izomzattól is s ugye, az ő testük.
Ja, arra nem vűálaszoltam, hogy sokat ettél-e. Bizonyára nem, de a tányér nem mértékegység s a krumplifőzelék sem mindenkinek ugyanolyan. Ha elég jól telenyomod 20-25%-os tejföllel, ahogy szerintem az igazi, az meg tudja dobni a kalóriát.
S persze a te kalóriaigényed is ismeretlen, bár hozzávetőlegesen azért megtippelhető.
Nem tűnik soknak az étel, de ez még nem jelenti azt, hogy az általad remélt tempóban tudsz fogyni vele, ez megint csak a kalóriaigényeddel van összefüggésben. Neked nem lehet valami sok, hisz könnyű vagy és nem mozogsz rengeteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!