Létezik az, hogy sok gyümölcsöt ettem és sokat is fogytam, aztán egy idő után pont a gyümölcs miatt stagnál a fogyás?
Hihető, no nem úgy, ahogy írod, hogy gyümölccsel nem fogysz... A kalóriadeficittől fogysz s ezt akadályozni tudja a gyümölcs adott esetben.
Amíg kövérebb voltam s nagyobb volt a kalóriakeretem, akkor nekem is máshogyan nézett ki a táplálkozásom, mint később (most megint más van, változik az ember). Ha a kalóriakeret olyan kicsi lesz, hogy egy speciálisabb étrendnél nem fér bele extra, fehérjeszegény, cukros cucc, mint a gyümölcs, akkor történhetnek olyanok, amikről írsz. Vagy ha éhezel, ha kisebb keretben eszel gyümölcsöt, pedig régen OK volt. Én ilyen voltam, 2000 kcalba még fért jelentősebb szénhidrát, 1800-at már csak kb. nulla gyümölccsel tudtam tartani. Most 1500 körül vagyok jobb napokon sok gyümölccsel, mert az éhségem s az ételeim elosztása átalakult s még így is jóllakom. Van ilyen.
Tuti a kalóriadeficit hiánya miatt stagnálsz, de azt te tudod, hogy ez hogy jön össze, éhes leszel a gyümölcstől vagy elveszi a helyet a fontosabbtól vagy mi van.
Egyoldalúan taplalkozol es nem jó.
Dupláját fogod visszahizni. Miert? Mert hosszútávon nem fenntartható ez a módszer es amint abbahagyod hizni fogsz
2.-es....kérlek,mesélj még az étkezésemről...:)Nem?Semmi?Ülj le egyes.
3.-ik,persze,hogy nem egy kilóval eszek.Van,hogy 3 db alma, meg egy banán...És még azt hallottam egy testépítőtől,hogy ez rengeteg...majdnem mondtam neki.FU...te f...kalap.
jah...változatosan táplálkozom,egészséges életmódon vagyok,kettes...
A bajom,hogy 1,5 hónapja TARTOM A SÚLYOM ÉS NEM FOGYOK TOVÁBB...illetve ezért most tartottam egy töltő napot...De csakis egészséges,jó minőségű ételekből.Persze nagyobb mennyiségben.Mivel 2K kalóriát eszem egy nap,ezért ezen a napon 4K-t eszem.Egy hónapban 2-szer tervezem,vagy egyszer...Mert most ettem meg egy egész kókuszt,és egy picit most nem jó :D
Nem tudom, mekkora vagy, de én 2000 kcal étrenddel nem tudnék fogyni.
3 alma és egy banán kb. 400 kcal, és kb 100 g cukor. Ez nagyon sok. Ha ezt kivonnád, akkor nagy valószínűséggel újra indulna a fogyásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!