Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sokat ettem ma?

Nagyon sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

reggeli:65g zabkása

Tízórai és ebéd nincs.

3óra körül 4-5 kis mézeskalács.

20órakor 2tojásból rántotta(kevés olajon sütve)

Elég soknak érzem..

2017. nov. 13. 20:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
Nem a kaja mennyiséggel van gond, hanem a rendszertelen evéssel. Oké, h nincs tízórai, mert valakinek nem fér bele, vagy egyszerűen nincs ideje, de ebéd?! Miért nincs? Továbbá mézeskalács mit keres az étrendedbe? Már ha van étrended... Reggelire a 65g zabkása szerintem sok..
2017. nov. 13. 20:30
 2/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk: Reggelire 30g zabkása (lehetőleg gluténmentes) plusz 25 g fehérje

Tízóraira lehetett volna max 2!!!db mézeskalács

Ebédre: valami húsos kaja, 40g basmati rizzsel és zöldéggel - egyébként nem csak csibe, rizs kombóban kell gondolkodni -- töltött cukkini darált pulykahusival, besütve tetején kis sajttal..

Tízórai: alma, mandula

Vacsora: Fehérje ital, vagy tonhalkonzerv salátával, esetleg csibemell pár kanál görög joghurttal

Ennyi kb.

De ez mindennap nagyon unalmas. Kérj táplálkozási tanácsadó segítségét. Nélküle nekem sem megy

2017. nov. 13. 20:34
 3/17 A kérdező kommentje:
Alapjáraton a reggeli,és a vacsora mindig ugyanaz,ez leginkább a mai,szóval a reggeli és a vacsora van csak.
2017. nov. 13. 20:38
 4/17 anonim válasza:
Nem rosszból, de honnan kéne megítélnünk, hogy ez sok, vagy éppen kevés? Azt sem tudjuk, hogy milyen idős vagy, milyen aktivitást végeztél egész nap és azt sem tudjuk, hogy milyen a súlyod, milyen nemű vagy. Az eddigi válaszolók ezeknek a hiányában pedig honnan szültek ilyen tanácsokat? 65 g zabkása pedig nem sok, viszont 65 g zabpehelyből készült zabkása már van olyan ember, akinek sok.
2017. nov. 13. 20:42
 5/17 A kérdező kommentje:
13éves lány vagyok,52kg és 167cm.
2017. nov. 13. 20:47
 6/17 anonim ***** válasza:

Ez nagyon kevés.

Ha soknak érzed, akkor beteg vagy agyilag. Főleg, hogy vékony vagy. Gondolom, még vékonyabb akarsz lenni és koplalsz. Hajrá anorexia!

2017. nov. 13. 20:54
 7/17 anonim válasza:
Akkor pedig kifejezetten keveset ettél, nincs is meg 1000 kalória, ami neked kevés, arról nem beszélve, hogy fejlődő szervezet vagy. Kifejezetten kevés fehérjét és minőségi zsírt vittél ma be. Azt sem szabad ilyenkor kihagyni, hogy mit ittál, és mennyit. A mézeskalács pedig nem bűn, nem kell ennyire komolyan venni, csak mert valaki azt mondja, időnként belefér ennyi.
2017. nov. 13. 20:59
 8/17 A kérdező kommentje:
45-48kg lenne a cél,szerintetek így mennyi idő lenne mire elérhetem?
2017. nov. 13. 21:10
 9/17 anonim ***** válasza:
És milyen magas vagy? 160 cm?
2017. nov. 13. 21:11
 10/17 A kérdező kommentje:
167cm magas vagyok.
2017. nov. 13. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!