Túl sokat ettem ma?
Borzasztó büntudatom van emiatt, de olyan jól esett😣olvastam több ilyen "Túl sokat ettem ma?"kérdést és azokhoz képest nem vészes szerintem...de amúgy tegnap os sokat ettem mert "Csalónap"-ot tartottam, de anya ma palacsintát csinált ami a gyengém...na mindegy leírom mit ettem:
Tegnap:
Reggeli:3 db nutellás teljes kiörlésű toast kenyér (pirítos) vékonyan a nutella
Ebéd: gyros kifliben
Uzsi:egy gombóc energiacsökkentett fagyi
Vacsi:már csak egy kis tál saláta mixet ettem 2db mini abonettel😣
Ma:
Reggeli:ilyen egészséges (tényleg egészséges és nem ilyen "fitness"-es szar) müzli egy kis tejjel, bele egy fél alma meg fahéj
Ebéd:lidl-ben lehet kapni ilyen előre bepácolt grillfun-os csirkét mellé sok sok zöldség (salátamix, meg párolt zöldség)de megettem 2 db nutellás palacsintát...😣😣 vacsira ma már csak szerintem ugyanazt eszem mint tegnap
Mai sport: a barátnőimmel biciklizés egy óra
Azután a szüleimmel egy óra korizás (mármint ők bicikliznek, én korizok)
Nagyon el fogok hízni?? Olyan büntudatom van😭
Egyébként jövőhéten elkezdek kézizni és a szüleim azt mondják egyek többet és pl. ne egy kis nüzlit meg ilyesmit...mert össze fogok esni a sok kézizéstől
Nekem úgy tűnik, keveset ettél, bár nem a legjobbat.
Nutellás kenyérrel is lehet fogyni, természetesen, de a legtöbbünknek nehéz, ha sok a cukor. Tapasztald ki és döntsd el, neked hogyan jó, én is úgy fogyok, hogy a fogyókúrás elvek zömével masszívan szembemegyek, mert nekem csak úgy megy. Az egészségemre azért ügyelek.
Akkor hízol, ha többletben vagy, mennyiségek nélkül nem lehet megmondani, de kétlem, hogy sokat ennél a fentiek alapján.
# 3
Már bocs de ez akkora csicska hozzáállás. Amikor egy gyereknek van egy kérdése miért kell mindig beokádni hogy "én a te korodban csak a barátaimmal mászkáltam, nem foglalkoztam ezzel". Kit érdekel? 12 évesen is lehet valaki túlsúlyos, sőt, rengeteg ilyet látni. Úgyhogy semmi gond nincs azzal hogy valaki ennyi idősen is igyekszik figyelni az étkezésre.
Jól mondják a szüleid, egyél többet és legfőképp mást mint amit leírtál pl. ne egyél minden nap nutellás palacsintát :D
Ha mégis megkívánod vagy mondjuk ez a kedvenced akkor egyél de csak egy héten egyszer és maximum 2 db-ot.
Szerintem nem baj az,ha már most foglalkozol a súlyoddal csak maradj egészséges határon belül.
Nem tudom egyáltalán mi a célod,fogyni akarsz vagy csak szimplán nem akarsz elhízni, ha az utóbbi akkor jóval könnyebb dolgod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!