Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sokat ettem?

Szerintetek sokat ettem?

Figyelt kérdés

Hát beteg vagyok, és ma először vettek tőlem vért és elájultam..meg a szüleim azt mondják hogy teljesen le vagyok fogyva (amikor az osztályban vannak nàlam vékonyabbak is)és folyton csak kínálhatnak mindennel.de nekem meg nincs étvágyam, de ma úgy érzem a megszokottnál többet ettem.

Reggeli: nem volt mert vérvétel előtt nem szabad enni, de miután ott elájultam, megetettek velem 2szőlőcukrot

Tízórai:natúr joghurt felé, gyümölcsös zabpehely,és 1 mandarint tettem egy fagyis kehelybe és ennek a negyede

Ebéd:annak a zabpehelynek a mâsik fele/negyede

Uzsonna: muszâj volt választanom egy cukrász sütiből és ettem egy francia krémest..

Még ha úgy érzem akkor érzem egy kicsit.. ez mára sok?

16/L 161/54-3kg

2017. nov. 8. 14:56
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ha úgy érzem edzek egy kicsit*
2017. nov. 8. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális. Általában is ennyit eszel? Tönkre teszed magad.
2017. nov. 8. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csoda, hogy elájulsz meg aggódnak érted! Anorexiás vagy vagy más emberek miatt leakarsz fogyni, hogy tetszél nekik?? Fiú van a dologban?? Vagy azt akarod, hogy mindenki rád figyeljen??
2017. nov. 8. 15:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen fogyózok és nem azért csinálom hogy felfigyeljenek ràm, csak fogyni szeretnék. Tudom nagyon rossz módszert vâlasztottam. De még szeretnék lefaragni kb. 3-4 kg.. mert tavaly 157cm voltam és 59 kg és nagyon rosszul éreztem magam a vékonyabb barátnőim mellett és elhatároztam magam ha nem is egyből de majd még az évben fogyni fogok.. tudom nagyon buta vagyok ezzel a fogyókúrâval
2017. nov. 8. 15:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez nem fogyókúra, hanem önsanyargatás.
2017. nov. 8. 15:28
 6/13 A kérdező kommentje:
És igen tudom ha hosszú tâvon így folytatom, tönkreteszem magam... Ezt januárban szeretném majd abbahagyni (karâcsony, mikulâs, szilveszter miatt)
2017. nov. 8. 15:31
 7/13 anonim ***** válasza:
És mit érsz el azzal, ha januárig folytatod ezt? Miután abbahagytad, többet fogsz hízni, mint amennyit leadtál. Inkább most kéne átváltani valami normális étrendre.
2017. nov. 8. 16:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem. Utânna sem engednek meg magamnak olyan sok mindent.. csak normálisan ennek
2017. nov. 8. 16:34
 9/13 anonim ***** válasza:
A normalis eves az ha nem sanyargatod magad☺ igaza volt az elottem szolonak, tobbet fogsz visszaszedni mint ami leadtal☺ igy is nagyon csinos lehetsz, orulnek ha ilyen alakom lenne☺
2017. nov. 8. 16:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha normálisan eszel utána, akkor is hízni fogsz. Mivel a szervezeted beáll tartalékoló üzemmódba, lelassúl az anyagcseréd, hozzászoksz a kevés, szinte semennyi ételhez.

Ezután mindent el fog raktározni, mert számára felesleges lesz, egy kicsivel több étel is.

Ez a joji

2017. nov. 8. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!