Hát beteg vagyok, és ma először vettek tőlem vért és elájultam..meg a szüleim azt mondják hogy teljesen le vagyok fogyva (amikor az osztályban vannak nàlam vékonyabbak is)és folyton csak kínálhatnak mindennel.de nekem meg nincs étvágyam, de ma úgy érzem a megszokottnál többet ettem.
Reggeli: nem volt mert vérvétel előtt nem szabad enni, de miután ott elájultam, megetettek velem 2szőlőcukrot
Tízórai:natúr joghurt felé, gyümölcsös zabpehely,és 1 mandarint tettem egy fagyis kehelybe és ennek a negyede
Ebéd:annak a zabpehelynek a mâsik fele/negyede
Uzsonna: muszâj volt választanom egy cukrász sütiből és ettem egy francia krémest..
Még ha úgy érzem akkor érzem egy kicsit.. ez mára sok?
Te nem vagy normális. Általában is ennyit eszel? Tönkre teszed magad.
2017. nov. 8. 15:12
3/13 anonim válasza:
Nem csoda, hogy elájulsz meg aggódnak érted! Anorexiás vagy vagy más emberek miatt leakarsz fogyni, hogy tetszél nekik?? Fiú van a dologban?? Vagy azt akarod, hogy mindenki rád figyeljen??
2017. nov. 8. 15:12
4/13 A kérdező kommentje:
Igen fogyózok és nem azért csinálom hogy felfigyeljenek ràm, csak fogyni szeretnék. Tudom nagyon rossz módszert vâlasztottam. De még szeretnék lefaragni kb. 3-4 kg.. mert tavaly 157cm voltam és 59 kg és nagyon rosszul éreztem magam a vékonyabb barátnőim mellett és elhatároztam magam ha nem is egyből de majd még az évben fogyni fogok.. tudom nagyon buta vagyok ezzel a fogyókúrâval
2017. nov. 8. 15:27
5/13 anonim válasza:
Ez nem fogyókúra, hanem önsanyargatás.
2017. nov. 8. 15:28
6/13 A kérdező kommentje:
És igen tudom ha hosszú tâvon így folytatom, tönkreteszem magam... Ezt januárban szeretném majd abbahagyni (karâcsony, mikulâs, szilveszter miatt)
2017. nov. 8. 15:31
7/13 anonim válasza:
És mit érsz el azzal, ha januárig folytatod ezt? Miután abbahagytad, többet fogsz hízni, mint amennyit leadtál. Inkább most kéne átváltani valami normális étrendre.
2017. nov. 8. 16:29
8/13 A kérdező kommentje:
Nem. Utânna sem engednek meg magamnak olyan sok mindent.. csak normálisan ennek
2017. nov. 8. 16:34
9/13 anonim válasza:
A normalis eves az ha nem sanyargatod magad☺ igaza volt az elottem szolonak, tobbet fogsz visszaszedni mint ami leadtal☺ igy is nagyon csinos lehetsz, orulnek ha ilyen alakom lenne☺
2017. nov. 8. 16:42
10/13 anonim válasza:
Ha normálisan eszel utána, akkor is hízni fogsz. Mivel a szervezeted beáll tartalékoló üzemmódba, lelassúl az anyagcseréd, hozzászoksz a kevés, szinte semennyi ételhez.
Ezután mindent el fog raktározni, mert számára felesleges lesz, egy kicsivel több étel is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!